B-pojat, I-divisioona

Nibacos - Sudet SB  6 - 5

Hollihaka

Maukas voitto Susista

Marraskuun viimeinen eli kuudes ottelu pelattiin Lauantai-iltana Hollihaassa kun Pohjanmaan kiertueelle saapui Sudet SB Kouvolasta.

Ensimmäinen erä oli vahvaa Susi-lauman pelaamista, näppärää ja määrätietoista pelinrakentamista valkoisen kotijoukkueen yrittäessä jarruttaa taistelutahtoista vierailijaa. Sudet siirtyivätkin erän puolivälin jälkeen jo 0-3 johtoon Nibacoksen antaessa liikaa tilaa puolustusalueella. Hieman helpotusta toi maaliedustaistelun jälkeen Vilin tekemä avausmaali mutta vierasjohto pysyi kolmessa Susien onnistuessa vielä erän viimeisellä minuutilla. Tilanne 1-4.

Toisessa erässä hallinta siirtyi enemmän kotijoukkueelle ja punapaitainen vierailija pysyi paremmin Nibacos-puolustuksen pihdeissä. Vilin täydennettyä hattutemppunsa ja Luukaksen tasoitettua tilanteeksi 4-4 erän loppupuolella, alkoi tilanne näyttää jo paremmalta mutta erän lopussa Sudet siirtyivät ylivoimamaalilla jälleen johtoon.
Tilanne 4-5.

Kolmannessa erässä oli vain yksi tehtävä, rinnalle ja ohi. Vihdoin erän puolessa välissä Luukas tasoitti ottelun ja peli saatiin uusi jännitysmomentti: kuka ottaa sankariviitan harteille! Peli aaltoili kenttäpuoliskolta toiselle, loistavia sommitelmia ja maalipaikkoja nähtiin molemmilla maaleilla mutta joko maalivahti oli etevämpi tai veto meni niukasti ohi mutta tapahtumia ja huokaisuja katsomossa riitti. Ottelu näytti jo menevän jatkoajalle mutta silloin koko illan tehoista vastannut ykköskenttä vielä kerran iski Susi-päätyyn ja Eemeli veti "kolmenpisteen-kaarelta" pallon maaliin! Aika 59:33. Se oli siinä. Illan kovimmat olivat kaikista maaleista vastannut ykköskenttä ja huikeita gamesavereitä torjunut Sampo-maalissa. Kolmen tappio pelin jälkeen taas voiton makuun!

6 - 5

Sudet SB
1 - 43 - 12 - 0
18'MaaliYlikorpi Vili
18'MaalisyöttöSalin Luukas
20'MaaliYlikorpi Vili
20'MaalisyöttöSalin Luukas
26'MaaliYlikorpi Vili
26'MaalisyöttöSeppänen Eemeli
36'MaaliSalin Luukas
36'MaalisyöttöSeppänen Eemeli
37'Jäähy: 2minKivelä Eino
49'MaaliSalin Luukas
49'MaalisyöttöSeppänen Eemeli
59'MaaliSeppänen Eemeli
59'MaalisyöttöSalin Luukas