Miehet Suomisarja, Suomisarja

Nibacos - FBT PiTu  7 - 4

Kampushalli

Nibacos kaatoi porilaisvieraansa - 7-4

Jos viime peleissä Nibacoksen otteluiden alku on kangerrellut, niin lauantaina kaikki oli toisin. Kotijoukkue oli heti alusta hereillä ja pelasi hyvän kokonaisuuden. Nibacos kukisti porilaisvieraansa PiTU:n 7-4 (3-2, 3-1, 1-1) ja teki sen täysin ansaitusti.

-Tänään pelattiin mahdottoman hyvin. Ehjä 60 minuuttinen, valmentaja Jan Salin iloitsee.

Nibacos siirtyi 2-0 johtoon Tuomas Määttälän ja Tommi Tiluksen (Jaani Nissilä) maaleilla. Vieraiden Eerik Lukkari, joka oli hienolla pelipäällä, iski kahdesti ja tilanne tasan 2-2.

Nibacos sai tärkeän 3-2 maalin vain 44 sekuntia ennen taukoa. Maalintekijä Luukas Salin (Jesse Lintala).

Toisen jakson alkuun iski Timo Salo (Miska Honkaniemi) 4-2. Lukkari täydensi hattutempun kaventamalla tilanteeksi 3-4.

Tällä kertaa vierasjoukkue ei tasoittamaan päässyt. Ajassa 33.48 teki Määttälä (Niklas Honkaniemi) 5-3 ja vain 30 sekuntia myöhemmin Eemeli Seppänen (Vili Ylikorpi) 6-3.

Kolmanteen erään Nibacos sai lentävän lähdön. Vain 17 sekuntia ja Salin (Lintala) teki 7-3.

Eetu Annila kavensi, mutta sen lähemmäksi porilaisjoukkue ei enää päässyt, vaikka lopussa pitkään pelasi ilman maalivahtia.

Jäähyjä ottelussa jaettiin nolla minuuttia ja molemmat joukkueet olivat erotuomaritoimintaan tyytyväisiä. Molemmat joukkueet keskittyivät pelaamiseen.

-Vastustaja oli todella hyvä. Kun he saivat painetta kohti meidän maalia, meillä oli hyvä maltti, puolustettiin hyvin ja maalissa Atte (Hanhineva) pelasi loistavan ottelun, Salin toteaa.

-Pysyttiin pallossa kun siihen oli tarve. Rauhoitettiin oikeaan aikaan, mutta silti se ei meidän vauhtia vienyt pois.

Torjunnat: Atte Hanhineva Nibacos 7+5+9, Rasmus Österman PiTU 5+4+10.