Miehet Suomisarja, Suomisarja

Merikoski SBT - Nibacos   7 - 6

Kastelli

Nibacos hävisi kärkiottelun - Merikoski voitti 7-6

Viihdyttävä ottelu. Ja maalirikas. Sarjajohtaja Merikoski SBT ja sarjakakkonen Nibacos tarjosivat vauhdikkaan ottelun, jossa kotijoukkue Merikoski lopulta oli aavistuksen verran parempi.

Merikoski voitti 7-6, erät 1-2, 3-2 ja 3-2.

Kotijoukkue iski heti kättelyssä, 1-0. Nibacos toipui nopeasti ja teki erän puolivälissä kaksi maalia. Jaani Nissilä (Vili Ylikorpi) tasoitti ja Jesse Lintala (Tommi Tilus) vei vieraat johtoon.

Toisen erän alussa Nibacos karkasi jo 4-1 johtoon: 3-1 Jori Heikkilä (Niklas Honkaniemi) ja 4-1 Tilus (Lintala).

Merikoski nousi tasoihin. 3-4 kavennus tuli ylivoimalla.

Niko Shnoro iski kahdesti kolmannessa erässä ja Merikoski karkasi 6-4 johtoon. Nibacos ei antautunut. Ajassa 54.52 laukoi Eemeli Seppänen (Lintala) 5-6 kavennusosuman.

Kotijoukkueen 7-5 osuma syntyi ajassa 56.04. Nibacos otti pois maalivahdin ja ajassa 59.38 osui Heikkilä (Lassi Lokasaari).

Sen lähemmäksi Nibacos ei päässyt.

Jan Salin, Nibacos:

-Tänään saatiin jalat liikkeelle. Pelimme oli raikasta ja vauhdikasta. Varsinkin ensimmäiset 30 minuuttia oli erittäin hyvää.

-Vastassa oli taitava joukkue.

-Maalinedustapelissä oltiin huonompia, samoin vastustajan ylivoimaa oli parempaa.

-Kentällä oli kaksi hyvää joukkuetta. Pelillisesti hieno tapahtuma.

-Ensi viikolla harjoitellaan kovaa. Seuraavalla viikolla on kolme ottelua.

Kuvassa Nibacoksen Eemeli Seppänen, joka teki joukkueen viidennen osuman. Kuva syksyn Nibacos-Merikoski SBT ottelusta.