Miehet Suomisarja, Suomisarja

Nibacos - Blue Fox  9 - 0

Kampushalli

Nibacos kukisti Blue Foxin - Hanhineva pelasi nollapelin

Nibacos juhli myös kauden toisessa kotiottelussa. Maalissa Atte Hanhineva pelasi nollapelin ja Nibacos kukisti rakkaan kiistakumppaninsa Blue Foxin komeasti 9-0. Erät 2-0, 1-0 ja 6-0.

Tuloksellisesti vieraat pysyivät kaksi erää mukana, mutta kolmas erä oli kotijoukkueen näytöstä.

Nibacos oli hereillä heti alusta ja peli pyöri vieraiden kenttäpuoliskolla. Kotijoukkue loi parikin hyvää tekopaikkaa, mutta maalivahti Andreas Granholm esitti hyviä torjuntoja. 6.20 oli pelattu, kun Vili Ylikorpi vei Nibacoksen johtoon. Hyvän syötön takatolpalle tarjoili Jesse Lintala.

Noin minuuttia myöhemmin tuli 2-0. Anton Kallvik karvasi pallon puolustajalta ja laukoi sen maaliin.

Nibacos hallitsi, mutta erän loppupuolella nähtiin useita tiukkoja tilanteita kotijoukkueen maalilla. Hanhineva piti pintansa.

Blue Foxilla oli toisessa erässä hyviä paikkoja, mutta Hanhineva jatkoi hyviä esityksiään. Kun Fox ei maalia tehnyt, iski Nibacos ajassa 34.08. Miska Honkaniemi syötti ja Ylikorpi teki illan toisen maalinsa.

Kyllä 3-0 maalia voidaan pitää ottelun ratkaisuna. Fox ei enää toipunut ja Nibacos hallitsi erän loppuhetkiä sekä kolmatta erää.

4-0: Linjala tarjoili upean syötön ja Eemeli Seppänen laukoi pallon maaliin.

5-0: Loisto-ottelun pelannut Atte Hanhineva sai syöttöpisteen. Luukas Salin teki maalin.

6-0: Jaani Nissilä, Jori Heikkilän syötöstä.

7-0: Seppänen tarjoili ja Salin laukoi pallon ylämummoon.

8-0: Timo Salo, Anton Kallvikin syötöstä.

9-0: Miska Honkaniemi syötti ja Salinin illan hattutemppu oli valmis.

Blue Fox otti aikalisän tappiotilanteessa 0-6 ja vaihtoi maalivahtia, kun Nibacos oli tehnyt seitsemännen maalin.

Palkitut: Atte Hanhineva Nibacos, Jonathan Eklund Blue Fox.

Kiinteistömaailman pisteet:

3: Atte Hanhineva

2: Vili Ylikorpi

1: Jesse Lintala

Jonathan Eklund, Blue Fox:

-Tasoero oli iso.

-Oli meillä paikkoja ekassa ja tokassa erässä, mutta ei tehty maalia.

-Nibacoksen maalivahti oli kentän paras.

Markus Åbb, Blue Fox:

-Nibacos oli odotetun vahva.

-Alussa jäätiin lähtötelineisiin. Ei mikään hyvä alku.

-Meillä oli paikkamme. Ei tehty ja monesti kävi niin, että Nibacos iski heti toiseen päähän.

-Valtava määrä töitä pitää maalien eteen tehdä.

Atte Hanhineva, Nibacos:

-Totta kai nollapeli maistui. Se on aina voiton lisäksi bonusta.

-Oli hommia ihan tarpeeksi. Ei niinkään ensimmäisen 10-minuutin aikana, mutta sitten niitä tuli.

-Kenttäpelaajat peitti hyvin syöttölinjat.

-Meillä on joukkueessa kolme hyvää maalivahtia.