Miehet Suomisarja, Suomisarja

MLT - Nibacos   4 - 8

Seinäjoen Urheilutalo

Nibacos sai nopean revanssin - MLT kaatui Seinäjoella

Nibacos toipui nopeasti perjantain cup-tappiosta. Lauantaina vastassa oli sama joukkue, MLT, tällä kertaa sarjapelissä ja Seinäjoella.

Nibacos oli vahvempi ja voitti 8-4 (3-1, 3-1, 2-2).

-Ehjä peli meiltä. Perjantai opetti meitä paljon, valmentaja Jan Salin iloitsee.

Nibacos karkasi avauserässä jo 3-0 johtoon. Kotijoukkue kavensi 15 sekuntia ennen taukoa.

Luukas Salin osui kahdesti heti toisen erän alkuun ja tilanne vieraille 5-1. Heti kotijoukkueen 2-5 kavennusmaalin jälkeen iski Jesse Lintala vieraille 6-2.

Päätöserässä MLT nousi 2-7 tilanteesta kolmen maalin päähän, mutta ei sen lähemmäksi päässyt. Jori Heikkilä iski tyhjiin, 8-4.

-Perjantaina ei saatu suoria onnistumisia. Tänään niitä tuli, Salin toteaa.

-Ehdottomasti ansaittu voitto. Joukkue kasvaa koko ajan.

Salin on tyytyväinen koko joukkueen esitykseen. Maalivahti Atte Hanhineva palkittiin.

Nibacos on aloittanut kauden kolmella voitolla. Seuraava ottelu on kahden viikon päästä, silloin Kampukseen saapuu Dynamo.

Maalit:

0-1 Jesse Lintala (Luukas Salin), 0-2 Tuomas Määttälä (Jaani Nissilä), 0-3 Anton Kallvik (Timi Kopsala), 1-3 Jasper Virtanen (Jukka Rahko), 1-4 Salin (Jukka Keskisipilä), 1-5 Salin (Lintala) yv, 2-5 Paavo Hakala (Oskari Holkko), 2-6 Lintala (Miska Honkaniemi), 2-7 Kopsala (Jori Heikkilä) yv, 3-7 Jari Karjalainen (Martti Lamminmäki), 4-7 Vili Keski-Heikkilä RL, 4-8 Heikkilä (Kallvik) tm.