Esittely
Ottelutilastot
Nibacos Miehet edustus - ISB/Team Atria
2017-2018 - Miehet - Miesten II-divisioona
Klo 19:00 Kampushalli
3
Mar

Sarjanousija ISB/Team Atria vieraaksi Kokkolaan


ISB/Team Atria saapuu huomenna Kokkolan vierailulle taistelemaan sarjapisteistä. Edellisen kaudella kolmosen pohjanmaan lohkon voittanut Atria löi hynttyyt yhteen ISB:n kanssa, joten samalla myös ilmajokiset palasivat kakkoseen vuoden tauon jälkeen.

Neljän kierroksen jälkeen siniset jakavat edelleen lohkon kärkipaikkaa yhdessä Paappojen kanssa, ilman pistemenetyksiä, kun taas ISB/Team Atria löytyy haastavan alkukauden jälkeen sijalta kahdeksan. Maaleja siniset ovat iskeneet 28 kaapin verran (7/ottelu) ja päästänyt 16 maalia (4/ottelu). Vieraat ovat heiluttaneet maaliverkkoa 26 kertaa (6.5/ottelu) ja omiin on uponnut 34 osumaa (8.5). Nibacosin top3 pörssikärki on Timo Salo (6+4), Tuomas Tilus (4+2), sekä edellisessä ottelussa suonenvedon(?) saanut Pyry Harsunen (3+2). Vieraiden kärkeä edustavat Veli-Matti Vasanko (3+4), Mikko Ala-Huikku (3+3) ja Miika Toivio (3+1).

Valmentaja Kinnunen tiivistää omat mietteet jälleen tehokkaasti. ”Hyvä haaste edessä ja yritetään jatkaa nousujohteista tekemistä”.

Tällä kaudella isoon rooliin hypännyt Artturi Porko toivoo joukkueelta ehjää peliä. ”Vastustajasta ei ole paljoa tietoa, mutta varmasti kova joukkue vastassa ja odotan tiukkaa ottelua. Uskon,että jos pystytään pelaamaan omaa peliä täydet 60-minuuttia, pisteet jäävät Kokkolaan”.

Edellisen ottelun aattona Jaani Nissilän harmillinen sairastuminen jätti miehen pois kokoonpanosta, mutta nyt mies on terveenä, joten eiköhän nuori herra pääse vihdoinkin pelille. Miesten rosteri kutistui kuitenkin harmillisesti yhdellä miehellä, kun Tuomas Kinnunen siirtyi Himangan Palloon. Joukkue haluaakin kiittää Tuomasta kuluneista kausista ja toivottaa onnea loppukauteen!

ISB/Team Atrian rivistöstä löytyy paljon nimiä, jotka kuuluivat ISB:n kultavuosien runkomiehistöön. Nimet Rahnasto, Toivio, Vasanko ja Paakkinen ovat tuttuja nimiä kokkolalaiselle lajiväelle, joten vierailla on varmasti iskukykyinen ja vaarallinen joukkue kasassa, joka pystyy haastamaan sarjan kaikki joukkueet, joten isännillä ei jälleen ole varaa löysäillä. Taisto alkaa kello 19:00 ja paikkana tutusti Kampushallilla. Tervetuloa viihtymään!

Edustus jatkaa sarjassa tappiottomana


Edustus nappasi kauden viidennen voittonsa ISB/Team Atriasta lukemin 11-7. Tämän ansiosta joukkue otti lohkon piikkipaikan yksin haltuunsa, kun SB Paapat kärsi viikonloppuna tappion SPV 2:lle.

Siniset saavat hyvän alun ottelulle, kun Tiluksen veljekset iskevät 1-0 osuman ajassa 2:26, Tuomaksen syöttäessä ja Tommin naulatessa. Himangan Sedinien alkuminuuttien dominanssi saa jatkoa vain puolen minuutin päästä. Tällä kertaa Tommi jatkaa näppärästi Tuomakselle, joka sijoittaa tarkasti oikeaan alaseen 2-0 maalin. Yhdeksän minuutin kohdilla ISB/Team Atria tulee maalin päähän Eero Rahnaston tarkalla alanurkkakanttauksella ja parin minuutin päästä Miika Toivio tuo vieraat tasoihin. 15:08 Veli-Matti Vasanko ohjaa Kristian Syrjälän laukauksen maaliin ja vie samalla ISB/Team Atrian 2-3 johtoon, mutta siniset tulevat tasoihin jo ajassa 15:24, kun ensin Jaani Nissilä iskee Oskari Kauppilan laukauksesta irronneen riparin sisään. 17:41 Kauppila katkoo hienosti vastustajan pakin syöttöyrityksen, jonka jälkeen pääsee vapaasti napauttamaan 4-3 osuman ja alle minuutin päästä Nissilä pääsee napauttamaan illan toisensa Jukka Kinnusen syötöstä. 19:22 Joni Lehtinen katkoo ISB-vahti Timo Paakkisen avausyrityksen ja napauttaa tämän jälkeen 6-3 johto-osuman. Erän maalit eivät kuitenkaan lopu vielä tähän, vaan vielä pääsevät vieraat iskemään kerran, kun Juha-Matti Kiviluoman laukaus päätyy maalin kattoon ajassa 19:53. Tauolle mennään 6-4 lukemista.

Toinen erä alkaa sinisten alivoimalla, kun Eemil Sorola lähtee jäähylle estämisestä. Sinisten alivoima kestää lähes loppuun saakka, mutta yhdeksän sekuntia ennen jäähyn päättymistä Joonas Haapamäki pääsee napauttamaan 6-5 kavennuksen maalin edestä. 30 minuutin kohdilla myös kotijoukkueelle tarjotaan ylivoimaa, joka jää kuitenkin hyödyntämättä ja lopulta ajassa 34:33 vieraat tulevat tasoihin, kun Joonas Olkkosen laukoma pallo menee maalivahti Backlundin käden kautta maaliin. Parin minuutin päästä siniset pääsevät kuitenkin jälleen maalin karkumatkalle, kun etutolpalle hiipinyt Toni Paloaho pysäyttää ensin Timo Salon ohi menevät laukauksen ja napauttaa pallon suoraan ilmasta maaliin. Hetkeä myöhemmin Lehtinen järjestää Kauppilan avopaikkaan. Ensimmäisen laukauksen Paakkinen nappaa vielä kiinni, mutta Oskari on hereillä ja iskee riparin sisään, vieden siniset 8-6 taukojohtoon.

Toisen erän lopussa Juha-Matti Kiviluoma ottaa jäähyn vaarallisesta pelistä, joten siniset pääsevät aloittamaan viimeisen erän ylivoimalla. Ylivoima on tällä kertaa hedelmällinen, kun Petteri Toivola laukoo Paloahon syötöstä 9-6 osuman ajassa 41:11. Hetkeä myöhemmin ISB/Team Atria tulee kahden maalin päähän Mikko Ala-Huikkun osuessa maalipuiden väliin. 48:49 tunteet nousevat pintaan, kun ensin vieraiden Rahnasto ottaa jäähyn mailaan lyönnistä ja jälkipeleissä sinisten Kinnunen, sekä ilmajokisten Syrjälä pistävät painiksi, jonka seurauksena molemmille 5 minuutin kakku väkivaltaisuudesta, joten kotijoukkue pääsee 4vs3 ylivoimalle. YV kerkeää pyöriä lähes täyden ajan, kunnes Lehtisen laukaus yllättää Paakkisen, kasvattaen johdoksi 10-7. Noin viisi minuuttia ennen loppua vieraille tarjotaan viimeisiä mahdollisuuksia kiriä vielä peliin mukaan, kun nuorempi Tilus lähtee istunnolle. Siniset iskevät kuitenkin lähes välittömästi alivoiman alettua 11-7 osuman, kun Lehtisen tietokone toimii hienosti ja tämä laittaa korkean kaaripallon läpi karanneelle Kauppilalle, joka viimeistelee hattutempun taidokkaasti Paakkisen puikoista. Ylivoima ei tuota lopulta lisäosumia vieraille, eikä kumpikaan joukkue onnistu enään lisäosumia iskemään, joten pisteet jäävät Kokkolaan 11-7 lukemin.

Ottelusta jäi hieman sekava kuva. Sinisten puolustuspelaaminen yski läpi ottelun ja pelastuksena oli hyökkäyspään pelaaminen, joka toi toista kertaa peräkkäin yli kymmenen maalia. Kotijoukkueen parhaimmistoa oli ehdottomasti toinen kentällinen, varsinkin Kauppila (3+2) ja Lehtinen (2+2). Varsinkin Kauppilan käyrä on osoittanut nyt parin ottelun verran nousevaa käyrää ja kahteen otteluun herra on iskenyt tehot 5+3. Ykkösketjussa Tiluksen velipojat alkoivat taas pitkästä aikaa löytää toisiaan paremmin, mikä lupaa myös hyvää tuleviin otteluihin.

Siniset viettävät nyt vapaaviikkoa sarjapelien osalta, mutta seuraavalla viikolla, perjantaina 17.11. edessä kauan odotettu paikallisderby Toholammin Urheilijoita vastaan, joka on alkukauden vahvoilla otteilla nostanut itsensä sarjan suosikkien joukkoon.

  • 20 min: Maalikarkelot avauserässä!   

   

   

   
Tilastot
Miehet edustus 11 - 7
(6 - 4) (2 - 2) (3 - 1)
ISB/Team Atria
Lisää uutisia
Nibacos Kokkola
«  Heinäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Kysely
Kategoriat