Sponsorit kiinnostuneita
2.9.2020 21:01 Uutisointi / C-tytöt 05-06

Yhteistyösopimusten laadinta on alkanut vauhdikkaasti

C-tyttöjen pääsy valtakunnalliseen SM-sarjaan on herättänyt runsaasti kiinnostusta. Tyttöjen Instagram tilillä kävijämäärät ovat kasvaneet 1000%, julkaisujen näyttökerrat 2000% ja uusia seuraajia on tullut reippaasti tiheämpään tahtiin kuin ennen SM-karsintoja. Myös mediassa on tyttöjen saavutus huomioitu, niin paikallisissa lehdissä, kuin myös Salibandyliiton sosiaalisissa medioissa.

Sponsoreiden hankinta on nipin napin saatu aluilleen ja jo ensimmäiset tunnit ovat osoittaneet yrityksiltä löytyvän yhteistä tahtotilaa tukea tyttöjen tulevaa SM -sarjakautta ja reissukilometrejä, joita varovaisenkin laskelman mukaan taitaa olla tulossa noin 6500 km. Myös tyttöjen peliasu taitaa näyttää hiukan erilaiselta talven peleissä, sen verran aktiivisesti on myös painatuksille ollut kysyntää.

Tytöt ovat kiitollisia jokaisesta pienestäkin tuesta, joilla yritykset ovat mahdollistamassa tämän takuulla ikimuistoisen talven koko joukkueelle!

Mikäli yrityksesi olisi halukas tukemaan tyttöjen matkaa valtakunnan huipulle, voit ottaa yhteyttä toimihenkilöihin (https://www.nibacos.fi/joukkueet/1890/toimihenkilo...), tai jos jokin pelaajista tai heidän vanhemmistaan kuuluu tuttavapiiriinne niin heidänkin avulla mahdollinen yhteistyö saadaan varmasti vietyä maaliin. Pienikin tuki on tytöille tärkeä, joten otattehan rohkeasti yhteyttä!

Nibacos C-tytöt kiittävät jo nyt mukaan hetkeäkään epäröimättä lähteneitä tukijoitaan:

  • Apex Automation
  • Asianajotoimisto Kati Kynnäs
  • Nuohouspalvelu T. Lahti
  • Pohjanmaan Suurteollisuussuunnittelu
  • Tilitoimisto Pulkkinen

Toivottavasti lisää tukijauutisia päästään julkaisemaan lähipäivinä...


   
Lisää uutisia
Nibacos Kokkola
«  Syyskuu   »
Kategoriat