B-poikien kausi alkaa
Julkaistu: 25.09.2020 00.00

B-poikien kausi alkaa

Kuopion esikarsintojen kautta Nibacos pelasi jatkoon SM-karsintoihin.
SM karsinnoissa pelattiin kahdessa vaiheessa 6 joukkueen neljässä lohkossa. Ensimmäisessä vaiheessa voitettiin Pirkat ja tappiot tuli Happeelle sekä TPS:ille.
Toisessa vaiheessa voitettiin LaSB ja Hawks, siten lohkossa sijoitus oli kolmas. Täten päästiin pelaamaan ristiinkarsintoihin ykköslohkon neljättä vastaan.
Ratkaisupelissä oli panoksena SM paikka. Vastaan tuli Steelers Hämeenlinnasta jolle kärsittiin tappio 5-8. Ja näin tuleva kausi pelataan valtakunnallisessa I-divisioonassa.

SM esikarsinta
Nibacos - Bluecollars 11-1
Nibacos - Tiikerit 6-5
Nibacos - Nokia KRP 6-3
Nibacos - Welhot 7-5

SM karsinta
Nibacos - TPS 2-8
Nibacos - Happee 4-8
Nibacos - Pirkat 3-0
Nibacos - LaSB ed 5-4
Nibacos - Hawks 3-2

Divari joukkueet

Happee II, Jyväskylä
Jyväskylän ylpeyden toinen joukkue, Happeella oli SM karsinnoissa kaksi joukkuetta ja I pääsi SM sarjaan vahvasti 03 poikien ansiosta. II joukkue koostuu 04 pojista, joten samoja kavereita vastaan pelattiin viime kauden I-divarissa. Sijoitus divarissa oli 6.

Hawks, Helsinki
Joukkue on heikentynyt viimekaudesta kun 02 ikäluokka siirtyi A-poikiin. Joukkue voi olla haastava vastustaja tulevalla kaudella.

Indians, Espoo
Inkkarit "putosi" yllättäen divarin puolelle täksi kaudeksi. On mielenkiitoista nähdä tullaanko kauden peleissä näkemään heidän kovia 04 maajoukkue pelaajia, Jäppistä, Roimelaa ja Forssia. Joukkue oli viime kaudella C1 poikien SM sarjassa 5.
Joukkueesta parhaimmisto tulee olemaan myös F-liigassa mukana. Jos parhaimmat pelaa B-divaria, niin TOP 3 joukkue on.

Josba, Joensuu
Joukkueesta on siirtynyt A-poikiin 02 pelaajat, mutta silti joukkue on kivenkova tulevalla kaudella kenelle vain. Tirkkonen ja Naakka tarkkailuun kauden aikana.

M-Team II, Helsinki
Yllätyksiä voi joukkue aiheuttaa kauden aikana, joten helppoja pisteitä ei vastustajat tule saamaan.

Nibacos, Kokkola
Joukkueesta lähti muutama pois ja tilalle tuli 03 ja 04 pelaajia. Joukkue voitti C1-poikien 1-divarin viimekaudella. Pohjanmaalta ei vastustajat tule helposti Hollihaan kotiluolasta pisteitä hakemaan. Ylikorpi, Salin ja Seppänen tulee aiheuttamaan vastustajille suuria murheita kauden aikana.

Pirkat, Pirkkala
Joukkue tulee jatkaamaan aikalailla 04 ikäluokalla ja pieniä muutoksia edelliseen kauteen on tullu. Viime vuonna olivat C1 SM sarjassa 12.

PSS, Porvoo
On menettänyt viime kauden pistenikkarit alueen muihin seuroihin, joten odotettavissa on vaikea kausi. Viimekaudella C1 SM sarjassa joukkue oli 6.

SBS Wirmo / Masku, Mynämäki / Masku
SM karsinnat olivat joukkueelle todella kova pettymys. Olihan joukkueessa Eloluoto ja Koski jotka kuuluvat U16 maajoukkeeseen. Ilmeisesti 03 ikäluokasta ei ole saatu vahvistuksia tulevalle kaudelle. Divarissa joukkue tulee olemaan TOP 3:ssa. Viime kaudella joukkue voitti C1 SM sarjan runkosarjan. Vai kuinka ison pettymyksen jätti divariin "tippuminen".

SPV, Seinäjoki
Mielenkiintoinen joukkue Seinäjoelta. Joukkueessa viliseen nuoria maajoukkuepelaajia. Muutamat pelaajat oli toissa vuonna voittamassa B-pojissa SM pronssia, Nyman, Uusi-Laitila ja Kangas. Joukkue on divarin suuria suosikkeja tulevalla kaudella. 04 ikäluokasta Luhtala ja Mäenpää säestävät pisteillään joukkuetta lentoon.
Tuleeko U16 pelaajat pelaamaan kaikkia pelejä, sillä A-poikien peleissä edellä mainitut on myös nähty?

Sudet SB, Kouvola
Onko parhaimmat 04 pelaajat mukana vai viekö muut seuran joukkeet kovempiin haasteisiin poikia. Joukkue oli viime kaudella C1 divarissa 3.
Makkonen ja Suotula pelaavat myös miesten pelejä.

ÅIF, Sipoo
Joukkue on saanut naapuri seuroista 04 parhaimistoa, mutta eivät saavuttaneet SM sarjapaikkaa. Todella kova joukkue tulee olemaan divarissa.
Viime kaudella sijoutus B-poikien divarissa oli 4.
Tuleeko Bergheim, Keränen, Nissi ja Laiti pyörittämään vastustajan puolustuksen sekaisin?



Sarjajärjestelmä

Kauden pelit eli tulospalvelu
Varatulospalvelu

Kauden kotipelit tullaan kuvaamaan B-poikien yhteiselle youtubekanavalle. Suurin osa SM ja divarijoukkueista kuvaa pelit samalle sivustolle.
https://www.youtube.com/channel/UCXGKTUiEet_Q7uhbm...
Muista ottaa kanava seurantaan.

Ensimmäinen peli pelataan Porvoossa PSS vastaan la 3.10. ja toinen peli on M-Team II vastaan Helsingissä.
Ensimmäinen kotipeli pelataan Hollihaassa pe 9.10 klo 19 ja vastaan tulee SPV Seinäjoelta.



Seuran uusimmat

Nibacos Kokkola ry               

Torikatu 21-23, 67100 Kokkola

Puh. 050 476 9022
toimisto@nibacos.fi


Toimiston aukioloajat:

Maanantai 11.00-16.00

Tiistai 9.00-13.00

Keskiviikko 9.00-13.00

Torstai 8.00-16.00

Perjantai 9.00-15.00


-SALIBANDYÄ SUURELLA SYDÄMELLÄ-