Kattosähly 2019


Kattosähly pelataan myös vuonna 2019 Halpa-hallin parkkihallin ylimmällä tasolla.
Pelimuotona 3 vs 3 ilman maalivahteja. Jokaiselle joukkueelle luvataan vähintään 3 ottelua päivän aikana.

Joukkueessa saa olla maksimissaan 6 pelaajaa.

Turnausmaksut:

75€ Aikuisjoukueet
40€ juniorijoukkueet.

Maksetaan paikan päällä

Lauantain otteluohjelma: Otteluohjelma.docx -Word tiedosto. On lähetetty myös sähköpostitse joukkueille.

Huolehtikaa että olette ajoissa paikalla.

Tärkeä muistaa että jokainen pelaaja vastaa itse vakuutusturvastaan ja ala-ikäisillä vanhemmat. Nibacoksella ei vakuutuksia turnaukseen liittyen.


Säännöt:

SSBL: n viralliset pelisäännöt seuraavin tarkennuksin/muutoksin:
1. Kentällä on samanaikaisesti 3 kenttäpelaajaa/joukkue, ei maalivahteja. Vaihto-oikeus on rajoittamaton (ns. lentävä vaihto).
2. Peliaika kaikissa otteluissa 1 x 15 minuuttia, aikalisää ei ole käytettävissä missään otteluissa. Ajan mittaaminen pysäytetään ainoastaan rangaistuslaukauksen aikana ja erotuomarin näytöstä.
3. Joukkueeseen saa kuulua enintään 5 SSBL:n lisenssipelaajaa. Joukkueen suosituskoko on 6 tai enemmän pelaajaa (poikkeuksista voi neuvotella järjestäjän kanssa). Turnauksen yhtenä tavoitteena on tyttösalibandyn harrastajamäärien kasvattaminen.
4. Y-pelaajina sallitaan enintään yhden vuoden vanhemmat pelaajat, joista on tehty Y-pelaajailmoitus ja saatu SSBL:n hyväksyntä. Y-pelaajailmoitukset voidaan tarkistaa SSBL:n internet sivuilta.
5. Pelialueen suosituskoko on 10m x 20m, maaleina käytetään minisählymaaleja joiden suosituskoko on 60 cm x 40 cm (leveys x korkeus)
6. Pelaaja ei saa koskettaa millään kehon osalla merkittyä maalialuetta, maalialueen yli astuminen ja pelaaminen mailalla maalialueelta on kuitenkin sallittu. Hyökkääjäpelaajan maalialuerikkomuksesta tuomitaan vapaalyönti. Puolustuspelaajan maalialuerikkomuksesta tuomitaan rangaistuslyönti.
7. Rangaistuslyönti tuomitaan rikkeistä, jotka erotuomari tulkitsee jäähyn arvoiseksi rikkeeksi (jäähyjä ei ole). Rangaistuslyönti suoritetaan keskipisteestä suoraan tyhjään maaliin. Epäonnistuneen rangaistuslaukauksen jälkeen jatketaan kiista-aloituksella keskipisteestä.
8. Hyväksytyn maalin jälkeen peliä jatketaan vastajoukkueen aloituslyönnillä erotuomarin vihellyksestä kulmapisteestä. Maalin tehnyt joukkue palaa omalle kenttäpuoliskolleen kunnes aloituslyönti on suoritettu. Aloituslyönti ei saa mennä suoraan vastustajan maaliin. Ottelun alussa ns. kiista-aloitus.
9. Mikäli pallo katoaa pelialueelta, sisäänlyönnin suorittaa joukkue, joka ei pelannut palloa yli. (Lyöntipiste on noin yksi metri kentän reunasta, päädyissä kulmalyönti). Vapaalyönti ja sisäänlyönti saavat mennä suoraan maaliin, vastapelaajan on oltava vähintään kolmen metrin päässä.
10. Turnauksessa joukkueiden keskinäisen paremmuuden määrää saavutetut pisteet (2 voitosta, 1 tasapelistä). Tasapisteissä joukkueiden paremmuuden määräävät järjestyksessä: 1. keskinäisissä otteluissa saavutetut pisteet 2. koko sarjan maaliero 3. koko sarjassa tehdyt maalit 4. arpa
11. Mikäli ottelu päättyy tasan niissä otteluissa joissa voittaja on ratkaistava, jatkoaikaa ei pelata, vaan voittaja ratkaistaan 3 pelaajan rangaistuslaukauskilpailulla. RL-kilpailun ollessa tasan kolmen laukojan jälkeen, RL-kilpailu jatkuu äkkikuolemalla kunnes voittaja selviää, tässä vaiheessa laukojaa saa vaihtaa tai olla vaihtamatta jokaisen laukauksen jälkeen. Finaaliotteluissa pelataan ennen rangaistuslaukauskilpailua 3 minuutin jatkoaika äkkikuolemalla.

   
Lisää uutisia
Nibacos Kokkola
«  Maaliskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Kategoriat