Keskisipilä Nibacoksen haaviin
23.5.2018 0:10 Uutisointi / Miehet

Miesten pelaajarunkoon lisää tärkeitä palasia

Nibacos on päässyt hyvään vauhtiin ensi kauden kakkosdivarijoukkueen kasaamisessa valmentaja Toni Paloahon johdolla. Joukkueen kauden 16. pelaajasopimus näki päivänvalon, kun kaksi Suomen mestaruutta, yhden hopean ja yhden pronssin Seinäjoen Peliveljien riveissä voittanut Jukka Keskisipilä raapusti nimensä sopimukseen.

- Mahtava homma, että saadaan tämmöinen kokenut ja menestynyt kaveri mukaan, josta nuoriso saa ottaa mallia. Toki myös valmentajankin unelma, että saa rinnalle kokeneita pelimiehiä avuksi, kommentoi Paloaho Keskisipilästä, jolla on myös vyöllään yksi Suomen cupin voitto sekä hopeaa Champions cupista.

Viime kaudella Keskisipilä toimi Divarista tippuneen Blue Foxin kapteenina ja kaksi edellistä kautta kasvattajaseura Toholammin Urheilijoissa, jota ennen mies oli kauden Blue Foxissa.

- Takana on neljä vuotta putkeen pitkiä treenimatkoja Kokkolasta ja Seinäjoelta, eikä se enää ollut mielekästä perheellisen näkökulmasta. Lisäksi Toni (Paloaho) vaikuttaa valmentajana sellaiselta, jonka joukkueessa on hyvä olla, taustoittaa 30-vuotias Keskisipilä.

Nibacos-paidan Keskisipilä puki ensimmäisen kerran päällensä seuran toisella Divari-kaudella 2006-2007, jonka jälkeen mies suuntasi SPV:hen seitsemäksi vuodeksi. Se on varmaa, että Keskisipilä tuo Nibacokseen osaamista ja asennetta suoraan lajin huipulta, mutta muutakin, mikäli mieheen on uskomista.

- Haluan tuoda joukkueeseen hyvää salibandya, pelin kunnioitusta ja vähän hassutteluakin, sanoo Keskisipilä pilke silmäkulmassa.

Kovasti koventuneesta Pohjanmaan lohkon kakkosdivarista on Keskisipilälle tulossa mielenkiintoinen.

- Lohkossa on kaksi rakasta seuraa (TU ja Blue Fox) ja kasa saman veikkaisia pelaajia, joten tilanne on täysin uusi ja hieman erikoinenkin itselle. Tämän vuoksi tilanne on myös todella herkullinen.

Kolmatta kesää Kokkolassa asuva Keskisipilä uskoo myös, että pelaaminen kotikaupungissa saa Kokkolan tuntumaan vielä astetta enemmän kodilta.

- Ja onhan se kutkuttava ajatus, että voi polkaista pyörällä treeneihin, päättää Keskisipilä hymyssä suin.

Nibacoksen sopimustilanne (suluissa viime kauden seura, jos ei Nibacos): Riku Anttila, Arttu Harju, Jori Heikkilä, Santeri Hietala (Blue Fox), Vertti Hyyppä, Oskari Kauppila, Jukka Keskisipilä (Blue Fox), Juuso Kortetmaa, Jari Koski-Vähälä, Joni Lehtinen, Ville Mattila (SB Vaasa), Jaani Nissilä, Artturi Porko, Lari Posio, Tuomas Tilus, Janne Tuikka (Blue Fox).


   
Lisää uutisia
Nibacos Kokkola
«  Marraskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
 
Kategoriat