Vuosikokouksessa valittiin uusi hallitus kaudelle 2018-2019
27.9.2018 19:51 Uutisointi / Pääsivusto

Juha Nurmela jatkaa Nibacoksen puheenjohtajana

Salibandyseura Nibacos Kokkola Ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin Kokkolan Kampushallissa torstaina 27.9.2018.

Vuosikokouksessa päätettiin edellisen kauden tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle sekä muille vastuuvelvollisille. Vuosikokous vahvisti kauden 2018-2019 toimintasuunnitelman sekä budjetin.

Vuosikous valitsi Nibacoksen hallituksen ja tilintarkastajat. Nibacoksen hallituksen järjestäytymiskokouksessa määriteltiin hallitusten jäsenten roolit.

Nibacoksen hallitus kaudella 2018-2019 on:

Nurmela Juha, puheenjohtaja

Koljonen Risto, varapuheenjohtaja

Seppänen Minna, sihteeri

Maunula Virpi, rahastonhoitaja

Kynnäs Jarkko

Koivisto Jani, markkinointivastaava, tiedoitusvastaava

Anttiroiko Mirja

Aho Sonja, varajäsen ja tapahtumavastaava

Hanhineva Atte, varajäsen

Sarkkinen Mika, kunniajäsen

Tilin- ja toiminnantarkastajaksi valittiin Mäenpää Markus ja varahenkilöksi valittiin Mäki Ilkka.

Miesten edustusjoukkue tulee pelaamaan salibandyliiton II-divisioonassa ja Nibacos Akatemia V-divisioonassa. Miesten edustus osallistuu myös Suomen Cup-peleihin.

Naisten edustusjoukkue pelaa salibandyliiton II-divisioonassa ja II-joukkue III-divisioonassa.

Junioritoimintaa koordinoi juniorijaosto. Sekä tyttöjen että poikien juniorijoukkueet suunnittelevat toimintansa kuitenkin itse juniorijaoston määrittelemien raamien puitteissa. Valtaosa joukkueista osallistuu salibandyliiton sarjoihin ja harkintansa mukaan muihin pelitapahtumiin. Juniorijoukkueita poikien puolella on ikäluokittain kymmenen kappaletta B-junioreista G-junioreihin saakka. Tyttöjen puolella joukkueita toimii neljä kappaletta, C-, D-, E- ja F-tytöt. Lisäksi seura järjestää salibandykerhotoimintaa 2012-13 syntyneille tytöille ja 2012-13 syntyneille pojille sekä harrasteryhmä -toimintaa 2004-11 syntyneille tytöille ja pojille. Seura järjestää myös erityisryhmätoimintaa. Junioritoimintaamme ohjaa edelleen Tähtiseura jäsenyyden kriteerit.

Seuran toiminnassa mukana oleville valmentajille ja muille toimihenkilöille järjestetään yhteistilaisuuksia, joiden avulla toiminnan yhdenmukaisuutta ja laadukkuutta voidaan koordinoida. Valmentajien koulutusta pyritään tukemaan kulloinkin olemassa olevien mahdollisuuksien ja tarpeiden mukaisesti.

Seurassa toimii osa-aikainen valmennuspäällikkö. Seuran tavoitteena on palkata myös osa-aikainen seuratyöntekijä tulevan kauden aikana.Palkkaamisen myötä seuran tavoitteena on monipuolistaa ja aktivoida tarjontaansa entisestään. Toiminnan painopistealueet tullaan määrittelemään seuratyöntekijän toimenkuvassa. Seura kartoittaa myös mahdollisuutta omien toimitilojen hankkimiseksi.

Nibacos ry pyrkii samaan järjestelyvastuun edellisvuosien tapaan Katusähly-tapahtumaan. Seura on järjestämässä mm. Kattosähly- sekä Hiekkasäbä-tapahtumaa.Seura on mukana myös salibandyliiton maajoukkuetietoiminnassa, Seura 360-ohjelmassa sekä Tähtiseura toiminnassa. Mahdollisten uusien tapahtumamuotojen järjestelymahdollisuuksia kartoitetaan.

Nibacos Kokkola ry jatkaa jäsenenä Suomen Salibandyliitossa ja KepLissä.


   
Lisää uutisia
Nibacos Kokkola
«  Heinäkuu   »
Kategoriat