Tärkeä mies sinisten matkaan - Pauli Peltoniemi tekee paluun sinipaitaan!
30.10.2018 18:23 Uutisointi / Miehet

Pelisilmää ja kokemusta sinisten kelkkaan

Miesten edustusjoukkue saa erittäin mieluisan vahvistuksen riveihinsä, kun pitkäaikainen Nibacos-peluri Pauli Peltoniemi tekee paluun Nibacosiin. Edellisen talven ja kuluvan alkukauden Pauli vietti naapurissa Himangan Pallossa. Voikin olla, että jo tällä viikolla mies nähdään mukana kentällä.

Peltoniemeä voidaan pitää seuraikonina, jolta on kentällä löytynyt monenmoista ässää hihasta ja jonka pelinäkemys on ollut vertaansa vailla. Ensimmäiset pelit tulivat vyön alle jo kaudella 1999-2000, josta lähtien Pauli on kokenut seuran mukana monet nousukarsinnat ja sarjanousut, 1.divisioona-vuodet ja unohtumattomat kamppailut. Viimeaikoja lukuunottamatta ”Ruoste” on ollut yhden seuran mies läpi uran, mistä kertovat myös komeat tilastot: runkosarjaotteluissa tehoja on kertynyt hienot 107+231=338 pistettä, joilla irtoaa niin Nibacosin miesten all-time syöttö ja- pistepörssin kärkipaikka. Pisteiden lisäksi Peltoniemi on aina ollut joukon johtajapersoonia niin sanoillaan, kuin teoillaan ja myös kapteenin nauha on tullut hyvinkin tutuksi. Nytkin Paulilla tulee olemaan varmasti tärkeä rooli myös kentän ulkopuolella nuorekkaassa miesten edustusjoukkueessa.

Kiireiltänsä Pauli kerkeää vastailemaan pariin peruskysymykseen.

Mikä sai miehen palaamaan kotiin vuoden HiPa-reissun jälkeen?

-Moni pieni asia vaikutti päätökseen ja nyt tuntui siltä, että on oikea aika palata takaisin.

Mikä on ensivaikutelma joukkueesta?

-Tosi mielenkiintoinen sekoitus nuorempaa ja vähän vanhempaakin. Uskon, että itsellä on taas mahdollisuus oppia paljon uutta. Toki myös annettavaakin löytyy. Ja pelipaikkahan täytyy myös ansaita.

Toni on sinulle tuttu pelikaveri vuosien varrelta. Millä fiiliksillä siirryt nyt herran ”alaisuuteen”?

-Erittäin hyvillä fiiliksillä! Tonia olen aina kunnioittanut paljon niin pelaajana, kuten myös persoonana, joten uskon hommien hoituvan hyvin.

Minkälaisia terveisiä Nibacos-kannattajille?

-Seuraavaan kotipeliin kauden kovinta huutoa, jotta saadaan cup-juna jatkamaan matkaa!

Näillä tunnelmilla toivotetaan Pauli tervetulleeksi takaisin siniseen perheeseen!


   
Lisää uutisia
Nibacos Kokkola
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
Kategoriat