E- tytöt 05-06, Harjoitusottelut

Nibacos Tytöt - Vanhemmat  7 - 6 VL

Isokylän monitoimitalo

Tytöt vs Vanhemmat

Kevään odotetuin ottelu toteutui aurinkoisena äitienpäivän aattona. Tyttöjen joukkue koostui 14 innokkaasta pelaajasta, vanhempien joukkueeksi oli jalkeille saatu suhteellisen iskukykyinen 11+MV rosteri, jossa vilisi kaukaloista toinen toistaan tutumpia kasvoja.

Ottelu käynnistyi vauhdikkaasti, eikä aikaakaan kun tytöt siirtyivät johtoon. Hymy ja ilo olivat aistittavissa etenkin kun äidit ja tyttäret pääsivät ottamaan mittaa perheiden sisäisissä kaksinkamppailuissa.

Nähdäänköhän tämä parivaljakko tulevaisuudessa myös ihan tositoimissa kaukalossa?

Ainakin perheen laatuaikaa voidaan viettää myös reikäpallon parissa miesväen jännittäessä kaukalon laidalla.

Tilanteita rakennettiin tasaisena vyörynä molempiin päihin, tosin vanhemmilla vaikutti syöttöketjut hiukan pidemmiltä ja hallitummilta. Iida V piti tyttöjen joukkueen pelissä mukana loistotorjunnoillaan! Useampikin namupassi löysi silti tiensä takatolpille unohtuneille vanhemmille, joten ensimmäinen erä päättyi vanhempien johtoasemassa 2-3.

Toiseen erään tytötkin alkoivat jo kunnolla lämmetä, vanhempien tossun kenties jo hiukan hiipuen. Eeva venyi useampaankin paraatitorjuntaan, kuin sarjapeleissä kaudenmittaan konsanaan.

Edelleen kovin tasaisissa merkeissä edettiin vuorotellen maaleja tehden, joten toisen erän jälkeen oltiin edelleen vanhempien yhden maalin johtoasemassa, tilanteessa 4-5.

Toinen erätauko pidettiin taktisesti hiukan lyhyempänä, eikä vanhemmille annettu tilaisuutta kunnon palautumiselle. Kahta kentällistä pyörittämällä se kolmas erä on yleensä kovin raskas, joten tytötkin lähtivät intoa puhkuen peliä tasoittamaan. Ja niinhän siinä kävi että parissa minuutissa tytöt olivatkin jo kuskin paikalla maalin johdossa.

Pelimiesten kympille lisättiin vielä ”hiukan” vaikeustasoa vanhemmille, joten mailat käännettiin nurinpäin.

Ja kaikista ennakko-odotuksista huolimatta, vanhemmat väänsivät vielä pelin väkisin tasoihin joten edessähän oli rankkarikilpailu. Olipa harmi kun vanhemmille jäi se tuppipuolen peli päälle, joten saas nähdä kuin tässä vielä käykään...

Tytöt kannustivat villisti Neaa torjuntoihin ja niinhän Nea torjuikin mallikkaasti useammankin längistä ujuttaneen vanhemman yrityksen. Vanhemmat eivät lopulta päässeetkään rankkareissa Anskun tolppalaukausta lähemmäksi. Myös jokainen rankkaria laukova tyttö sai mallikkaat kannustukset, hienoa tytöt!!! Samanlaista kannustusta myös ensi kaudella tosipeleissä!!!

Ja niinhän se kannustus tuotti myös tulosta neljän tytön päästessä yllättämään Eevan maalissa. Olikohan ponnari päässyt löystymään ja hiukset valahtaneet kypärän alla silmille? No niin tai näin, tytöt ottivat tällä kertaa niukkaakin niukemman voiton.