B2 -pojat 98-99, Aluesarja

Nibacos B2 - Blue Fox  2 - 10

Hollihaka

Kotiturnaus, osa 1

Päivän ensimmäinen ottelu ja vastassa sarjakärki Blue Fox. Tavoitteet korkealla ja pyrkimys auttaa B-poikien taivalta SM-PlayOffeihin. Penkin taaksekin saatiin ”hieman” lisäapuja kun itse Jukka Kinnunen tuli auttamaan joukkuettamme.

Muutaman poissaolon seurauksena maaliin asettui -00 pojissa normaalisti puolustajana pelaava Antti Laakkonen. Kiitos Antille heittäytymisestä niin joukkueemme, kuin tällä kertaa myös toisen B-joukkueemme puolesta!

Pelin kulku oli alusta alkaen selvä, Foxit vie ja Nibacos pistää kampoihin minkä pystyy. Kolmeen erään Antille kertyi torjuntoja sen verran reilusti että 10 päästetystä maalista huolimatta torjunta-% pysyi vielä ihan asiallisena.

Lopputulos 2-10 ja pelin kulku numeroiden mukainen. ”Ilmapallot” olivat myrkkyä maalin edustalla ja iso osa vastustajan maaleista tulikin pomppupalloista ja lätyistä, niissä on meillä vielä petrattavaa.

Valopilkkuna tasan 2-2 pelattu kolmas erä, eikä erävoittokaan olisi ollut ihan tavoittamattomissa viimehetken lähivaparista. Apinat saatiin karistettua onneksi niskasta koko pelin mallikkaasti pelanneen -00 kentän toimesta ja perään vielä omaksi maaliksi kirjatun "tarkoituksella vastustajan lavan kautta" pelatun Joonan maalin ansiosta.

Kiitokset Jukalle asiantuntemuksesta ja viisaista sanoista ennen peliä, sen aikana ja vielä jälkeenkin! Jukalta kopissa erityismaininta Petelle, sisukas kaveri joka voitti lähes jokaisen 1-1:sen! Tästä mallia myös muille.

2 - 10

Blue Fox
0 - 30 - 52 - 2
35'Jäähy: 2minKortetmaa Juuso
39'MaaliKortetmaa Juuso
39'MaalisyöttöTarkkinen Henri
40'MaaliOma maali
42'Jäähy: 2minRoukala Jarno