B2 -pojat 98-99, Aluesarja

Nibacos B2 - SB Kauhajoki  4 - 3

Hollihaka

Kotiturnaus, osa 2

Päivän toisessa pelissä vastaan saatiin koko kauden tasaisissa merkeissä kanssamme edennyt SB Kauhajoki. Edelliset kohtaamiset ovat päättyneet 1-1 ja 7-7, joten tarjolla voittajalle olisi etulyöntiasema sarjataulukossa.

Tällä kertaa maalivahtirintamalta puhalsivat jälleen uudet tuulet, putkien väliin asettui polvivaivat selättänyt -00 joukkueen viimeisin maalivahtitulokas Anton Kuivaniemi. Tälle kaudelle ei ollut vielä isoja peliminuutteja kerättynä, joten hienoa kun pääsimme tarjoamaan myös Tontolle mahdollisuuden elämänsä ensimmäiseen kokonaiseen salibandyotteluun maalivahtina!

Pelin alku lievää Nibacos hallintaa ja ansaittu johto jo vajaan neljän minuutin kohdalla. Seuraava vaihto ja vastustaja kuittaa heti tasoihin. Erä 1-1. Toinen erä päinvastoin ensin Kauhajoki johtoon ja 6 minuutin päästä Nibacoksen kuitti, jälleen erä 1-1. Ei voisi tasaisemmin koko kausi enää sujua...

Viimeisessä erässä Ensin Miku (Kalle) runnoo väkisin meidät johtoon sivalluksella alakulmaan ja hetken päästä -00 extraaja Juuso K (Arttu) vielä lisää etulyöntiasemaamme, joten pelihän alkoi jo näyttämään hyvältä. Tonton otteista maalissa ei voinut millään edes aistia kokemattomuutta, päinvastoin muutamat todella loistavat torjunnat pitivät meidät kaksi maalia kuskin paikalla. Vaan ei Tontokaan ihan kaikkeen venynyt ja lopulta onnekkaan Nibacos-pelaajasta kimmonneen pomppumaalin jälkeen oltiin lähellä etteikö penkin takana olisi tarvittu nitroja... Lisämaaleilta kuitenkin vältyttiin, joten lopputuloksena ansaittu 4-3 voitto, jonka merkityksen moninkertaistaa se tosiasia että Tontolle tämä ottelu oli todellakin ensimmäinen täysimittainen peli maalivahtina ja kaiken lisäksi heti VOITTO!

Kiitokset mukavasta päivästä:

• B2 joukkueen pelaajat
  • jokaiselle C1 extraajalle
  • kapealle talkooväelle
  • innokkaille nuorille naisenaluille toimitsijoina (Maarit, Emilia & Tua)
  • no Maarikalle kans vielä pakolliset, hehheeeee :D :D :D vitsi vitsi

4 - 3

SB Kauhajoki
1 - 11 - 12 - 1
3'MaaliHämynen Vili
3'MaalisyöttöAnttonen Joona
16'Jäähy: 2minOrjala Iiro
29'MaaliHarju Kasper
29'MaalisyöttöKortetmaa Juuso
32'MaaliVälimaa Mikael
32'MaalisyöttöRimmistö Kalle
33'MaaliKortetmaa Juuso
33'MaalisyöttöHarju Arttu