Katusähly ja sunsäbä tulevana kesänä tutulla paikkalla
Julkaistu: 06.05.2021 10.47

Katusähly ja sunsäbä tulevana kesänä tutulla paikkalla

Katusähly tour 21 sekä SunSäbä rantautuu Kokkolaan tulevana kesänä. Turnauspaikka varmistui vasta tällä viikolla katuremonttiepäselvyyksien vuoksi. Nyt kuitenkin on varmaa että katusähly pelataan Amarillon edessä ja sunsäbä ihan vieressä torilla. Molemmat turnaukset pelataan saman aikaisesti, katusähly tuttuun tapaan 3 vs 3 ilman malivahteja pieniin maaleihin ja SunSäbä 4 vs 4 maalivahdeilla normaaleihin salibandymaaleihin.

SunSäbä on ulkoilmaan soveltuva salibandyn muoto, jota pelataan erityisellä Multisport-alustalla. SunSäbä-kesäkiertueen visio on palauttaa palloilu raittiiseen ulkoilmaan ja tuoda salibandy Suomen suosituimmaksi pihapeliksi. SunSäbä on osa virallista MM-kotikisamatkaa. MM-kisahuuma näkyy muun muassa tapahtumien ilmeessä ja oheispistesisällössä, sillä kisakumppanit ovat tuoneet erilaisia salibandyaiheisia aktiviteettejä tapahtumiin. SunSäbä-tapahtuma-alueella pääseekin siis testaamaan muun muassa tarkkuuslaukaisua ja laukaisututkaa sekä kisailemaan erilaisissa kisoissa.

Tupla+ Katusähly-kiertue koostuu osaturnauksista, joita pelataan ympäri Suomen. Osaturnauksien järjestäjina toimivat paikalliset salibandyseurat. Kesän päättää SM-finaaliturnaus, johon kutsutaan osaturnausten voittajajoukkueet. Katusähly pelataan nimensä mukaan kadulla. Pelialustana toimii katuasfaltti. Katusählyä pelataan kolmella kenttäpelaajalla, ilman maalivahteja ja pieneen maaliin.

Olmoittautumislinkit avautuvat lähiaikoina.






Nibacos Kokkola ry               

Torikatu 21-23, 67100 Kokkola

Puh. 050 476 9022
toimisto@nibacos.fi


Toimiston aukioloajat:

Maanantai 11.00-16.00

Tiistai 9.00-13.00

Keskiviikko 9.00-13.00

Torstai 8.00-16.00

Perjantai 9.00-15.00


-SALIBANDYÄ SUURELLA SYDÄMELLÄ-