Aluesarja Lohtajalla 1.11
Julkaistu: 01.11.2020 22.46

Pitkän tauon jälkeen oli taas aika aloittaa aluesarjapelit. Pojat olivat odottaneet pelejä, ja ennen ensimmäistä peliä pukuhuoneessa oli aistittavissa innokkuutta ja pientä jännitystä. Ensimmäisessä ottelussa vastaan tuli uusi tuttavuus, isäntäjoukkue HiPa. Nibacos meni nopeasti 0-2 johtoon, jonka jälkeen peli tasoittui hieman. Puoliajalle mentiin Nibacoksen 1-5 komennossa. Toisella puoliajalla HiPa sai pelin juonesta kiinni ja kavensi tilanteeseen 5-7. Loppua kohden pelin hallinta siirtyi Nibacokselle ja ottelu päättyi 5-12.

Toisessa ottelussa vastaan tuli Jeppis Black. Jeppis pelasi erittäin tarkkaa ja kurinalaista peliä. Vastustaja syötteli hyvin ja otti tilan pois Nibacokselta. Peli meni välillä liiankin yksinyrittämiseksi ja pojat unohtivat syöttelyn täysin. Tauolle mentiin Jeppiksen 1-5 johdossa. Toisen puoliajan alussa Nibacos sai muutaman maalin, mutta kahta maalia lähemmäksi Nibacos ei koko aikana päässyt. Jeppis jatko tarkkaa peliä ja teki tarvittavat maalit. Ottelu päättyi Jeppiksen 5-8 voittoon. Ilahduttavaa oli nähdä, että tappioasemasta huolimatta Nibacos ei antanut periksi, vaan taisteli loppuun saakka.

Päivän viimeisessä pelissä vastaan tuli Blue Fox Uusikaarlepyystä. Ottelu oli alusta asti Nibacoksen hallinnassa nopeiden jalkojen ja syöttöpelin ansiosta. Puoliajalle mentiin Nicacoksen selvässä 7-1 johdossa. Toisella puoliajalla Nibacos jatkoi siitä, mihin ensimmäisellä puoliajalla jäi. Tempo pidettiin korkealla ja lopussa Blue Fox jäi jalkoihin 14-1. Tästä on hyvä lähteä seuraaviin koitoksiin. Nibacos!