SM karsinta jatkui Turussa
Julkaistu: 18.09.2022 17.51

Kauden toinen turnaus pelattiin Turun Sport Gardenilla.

Ekassa pelissä oli vastassa Hämestars Hämeenlinnasta. Maalivahtimme Siiri pääsi myös pelaamaan kauden avausottelunsa. Ensimmäinen erä oli tasainen maalien suhteen, mutta toisessa erässä maaleja alettiin naputella tasaiseen tahtiin vastustajan verkkoon. Pelistä 1-8 voitto ja tällä kertaa täytyy sanoa, että aika harvaksi jäi Hämestarsin kontrollissa olevat tilanteet meidän päässä. 💪🏻

Ottelun parhaana palkittiin hattutempun tehtaillut Veera, joka pelasi pitkästä aikaa hyökkääjänä. 🎩 Joukkueen työmyyräliivin lunsasti sen sijaan Enna, joka teki kovalla asenteella hommia koko pelin ja onnistui myös maalinteossa. 🥅

Toisessa pelissä Oulun ylpeys Rankat Ankat tarjosi meille hyvän vastuksen. Peli lähti liikkeelle kovatempoisena ja Ankkalauma oli selvästi valmiimpi meidän kohtaamiseen kuin viimeksi pelatuissa 2 ottelussa Loisto Cupissa ja harjoitusottelussa Kempeleessä. Ensimmäinen erä oli todella tasainen ja Valmentaja Teemu mietti jo hetken onko erätauolla syytä kaivaa fläppitaulu esiin. Luovuimme kuitenkin ajatuksesta nopeasti ja päätimme keskittyä vain tarkemmin omaan tekemiseen ja uskoa että se tuottaa vielä tulosta. 🤞

Toisessa erässä päästiin pienelle karkumatkalle ja kaksi jäähyä väärästä vaihdosta sekoitti vielä vastustajan peliä. Saimmekin ottelun vihdoin hallintaamme ja se päättyi lopulta 3-7 numeroihin.

Vilja sai tässä pelissä osumat kohdilleen hattutempun arvoisesti 🎩 hänet palkittiin ottelun parhaana ja myös joukkueen työmyyräliivillä. 👩🏻🔧

Eli KoVaa mentiin taas 💪🏻🌪️

Kiitos tällä erää yhteistyökumppanimme Nojar Oy, @kpedufi ja @loistocast!

Seuraava turnaus pelataan sunnuntaina 2.10 Kokkolan Kampushallilla. Joukkue johtaa sarjaa 4 voiton turvin ja perässä tulevat FBC Turku ja SSRA 6 pisteen turvin. Lohkon pistepörssi on iloista katsottavaa, kun peräti 6/10 kärkipään pelaajaa taistelee rinnassaan Nibacos SB Vaasa logot!

Kotiturnauksessa Nibacos SB Vaasa kohtaa Porvoolaisen PSS:n ja SBS Wirmon Mynämäeltä.

Jutun kuvat (c) Saku S Valokuvaaja - joka kuvasi otteluamme kauden ensimmäisessä turnauksessa.