Julkaistu: 24.10.2022 18.09

Vihdistä täydet 4 pinnaa

Sunnuntaina 23.10 matkattiin Vihtiin.

Ensimmäisessä pelissä vastassa aina kova @fbcturku_t16. Vilja aloitti kuitenkin maalinteon heti ensimmäisessä vaihdossa, joka on aina hyvä startti koko joukkueen pelille. Tämän jälkeen maaleja tehtiin vuorotahdissa tilanteeseen 1-2. Veera teki toisen erän ainoan maalin ja vastustaja maalasi kerran. Kolmannen erän alussa oltiin taas tasoissa 3-3. Emppu ja Vilja näppäsi kuitenkin molemmat maalin ja päästiin pienelle etumatkalle. 🏃🏻

Tämän jälkeen tuomarin työskentely aiheutti hieman ihmetystä. 👀 Tytöt pitivät kuitenkin pään kylmänä ja selvittiin kepeästi vielä vastustajan kahdesta ylivoimasta.

Päivän kovimmaksi odotetusta vastustajasta voitto tasaisen pelin jälkeen 3-5 lukemin lämmitti mieltä KoVasti 🔥

Ottelun työmyyräksi valittiin Juuli, joka kapteenin elkein teki hartiavoimin hommia koko pelin ja väläytteli myös jäätävää pallonhallintaansa 👷

Turnausjärjestäjä palkitsi 2+1 tehot pistelleen Veeran 🍫

Toisessa pelissä oli vastassa @vsst16tytot joka lähti rohkeasti pelaamaan meitä vastaan. Vaikka ottelu ratkesi maali-iloitteluun piti VSS meidät vain 2 maalin johdossa ekan erän jälkeen. Toinen erä oli sitten jo 0-8 meille ja ottelu päättyi lopulta lukemiin 1-13. VSSlle täytyy nostaa hattua siitä, että pelasivat hyvällä asenteella ottelun loppuun saakka 💪🏻

Joukkueen työmyyräksi valittiin Ella, joka osoitti hienoa asennetta koko päivän. Ekassa pelissä täysin uudella tontilla pakkina ja toisessa pelissä avasi kauden maalitilinkin 👷🏼

Turnausjärjestäjä palkitsi 3+2 tehot iskeneen Juulin ja kovasti töitä joukkueelle tehneen Kiiran 🍫🍫

Kahdella voitolla varmistettiin se, että joukkueemme saavutti paikkansa SM-sarjassa 💪🏻 tästä ei joukkueen kanssa oltu puhuttu, joten se tuli pitkän reissun päätteeksi iloisena yllätyksenä 🤩

Joukkueen ohjelmaan tuleekin tulevina viikkoina hieman enemmän fysiikkaa, sillä haluamme olla valmiita odotetusti kovan SM-sarjan vaatimuksiin.🏋🏻