T16 SM-sarjan avaus sunnuntaina 18.12. Kampushallilla
T16 valtakunnallinen (s.2007-2008)Julkaistu: 16.12.2022 10.47

T16 SM-sarjan avaus sunnuntaina 18.12. Kampushallilla

Sunnuntaina 18.12.2022 klo 10.00 astelee kotijoukkue Nibacos SB Vaasa ensimmäisen SM-sarjaottelun näyttämölle Kampushallille. Vastassa on karsintasarjassakin tutuksi tullut FBC Turku. Turkulaisia vastaan ottelut ovat aina olleet tiukkoja, vaikka kotijoukkue on niistä voitot kertaalleen kammennutkin.

Illan ottelussa klo 18.45 kotijoukkue saa vastaansa melko pitkän pelien välisen tauon jälkeen uuden vastuksen Pirkkalan Pirkat. Tätä joukkuetta ei olla kohdattu kertaakaan aiemmin, joten on mukava saada uusi vastus kotihalliin. Toisen karsintalohkon SM-sarjaan pääsijät ratkesivat lopullisesti vasta viimeisessä turnauksessa ja sieltä Pirkat kampesi itsensa mukaan sijoittuen lokon 4.sijalle. Lohkon tasaisuus on varmasti auttanut joukkueita kehittämään peliään kohti SM-sarjaa, joten vastusta ei voida yhtään heikommaksi arvioida. Omaan peliin luottaen lähdetään tekemään hommia ja taistelemaan uutta vastusta vastaan.

Kotihallissa pelaaminen lisää aina jännitystä kotijoukkueessa, miksei myös vastustajissa, jotka eivät mahdollisesti ole tottuneet Kampushallin tunnelmaan. Tärkeintä pelaajille on, että osaavat keskittyä itse pelaamiseen. Kotijoukkue pelasi Keskiviikkona hyvän ja tiukan harjoitusottelun SB Vaasan P16 joukkuetta vastaan, mikä oli hyvä harjoitus niille asioille, joita pelitauolla on joukkueessa pyritty viemään eteenpäin. Tietyt ongelmakohdat karsintasarjassa löytyivät ja niihin on koitettu löytää lääkkeitä treeneissä. Sairastumisaallot velloo kovasti ympärillä, mutta tällä hetkellä kotijoukkue on lähes täysin pelikuntoinen, toivotaan, että tilanne pysyy tällaisena sunnuntaihin saakka.

Kuluneella viikolla lehdistö on huomoinut joukkuettamme hienosti ja meistä kertovat jutut pääset lukemaan Kokkolalehdestä täältä: Nibacos-tyttöjen SM-sarja alkaa kotiturnauksella: "Paikka pudotuspeleissä on meidän minimitavoite" (kokkola-lehti.fi) ja Keskipohjanmaan 16.12.2022 löytyy lehden luvalla oheisesta kotiturnauksen otteluohjelmasta.

Otteluohjelmasta löydät kaikki tärkeät tiedot turnaukseen liittyen, niin kotijoukkueesta kuin vastustajistakin.

T16_Ohjelmalehtinen2.pdf


Ottelut striimataan ja selostetaan ja ne ovat näkyvissä Nibacos Kokkola Ry Youtube kanavalla!

T16 SM sarja 18.12.2022 - YouTube

Kotijoukkue toivoo hallille kannustusta ja tunnelmaa koko päiväksi! Nähdään siis Kampushallilla!

Erityiskiitokset jo tässä vaiheessa Jarmo Kattilakoskelle turnausjärjestelyihin liittyvistä avuista!