Naisten 2. divisioonan aloitusturnaus Hollihaassa 8.10
Naiset IJulkaistu: 07.10.2022 08.00

Naisten 2. divisioonan aloitusturnaus Hollihaassa 8.10

Edustusjoukkueen kausi käynnistyy tulevana lauantaina 8.10 Hollihaassa. Tälle kaudelle joukkue on kokenut isoja muutoksia niin pelaajistossa, toimihenkilöissä ja tulevaisuuden strategiassa. Joukkue lähtee keski-iältään erittäin nuorella joukkueella taistelemaan paikasta auringossa. Pelaajisto koostuu pääosin T18 ja T16 joukkueiden pelaajista ja kokemusta joukkueeseen tuovat jo useamman vuoden naisten sarjoissa pelanneet ns. konkarit joita on 7 pelaajaa.

Omia haasteita tuovat varmasti päällekkäisyydet valtakunnallisten sarjojen otteluiden kanssa. Mutta eiköhän niistä selvitä kunnialla.

2. divisioona pohjanmaan lohkossa pelaavat meidän lisäksi SB Vaasa, RePi, SC Kokkola, FBC Remix II, Blue Fox II, KauWI, SBS PaHa ja KäTa. Sen kummempaa analyysiä vastustajista ei aleta rakentelemaan, mutta jokaiseen otteluun lähdetään aina hakemaan parasta mahdollista tulosta.

8.10 alkavan sarjan aloitusvastustaja on SB Vaasa. Ainakin tämän kirjoituksen tekijälle siinä on monta tuttua nimeä. Meidän toisen ottelun vastustaja on sekin perin tuttu eli Blue Fox II. Tässä varmasti lisävivahteen tuo se, kuinka BF jakaa juniori-ikäisiä tyttöjään, kun liiga BF ja kakkosjoukkue pelaavat yhtä aikaa ottelunsa.

Nyt kannatta viritellä ääni jänteitä ja tulla katsomaan joukkueen edesottamuksia sarja-avauksessa.