P16:n kausi käyntiin kahdella voitolla
P16 (s.2008-2009)Julkaistu: 27.08.2023 20.01

P16:n kausi käyntiin kahdella voitolla

Pitkä odotus päättyi sunnuntaina Palokan koulukeskuksessa, kun Nibacos P16 pääsi avaamaan kautensa valtakunnallisen alkusarjan avausturnauksessa. Pientä jännitystä oli ymmärrettävästi ilmassa, mutta aika nopeasti saatiin hommasta kiinni ja muistettiin, miten säbää pelataan.

Viikonlopun keskeinen teema oli opettaa "uudet" pojat sarjan asioihin puolustuksen kautta. Hyvinhän pojat oppivat ja tuloksena oli kaksi makeaa voittoa. Toinen voitot mahdollistanut asia oli, tehokas viimeistely maalipaikoissa.


Ekassa pelissä Happee/Duo kanssa väännettiin tasaisissa merkeissä alkupuoli, mutta puolivälin jälkeen tehokkuutemme oli liikaa Happee/Duolle ja onnistuimme repäisemään 9-5 (3-3, 4-2, 2-0) -voiton.


Toisessa pelissä uusi tuttavuus Kuopion Welhot asetti fyysisen haasteen meille, mutta sekin kestettiin hyvin. Taas tehokas viimeistely paikoista mahdollisti uhrautuvat peittopelin kanssa voiton. Viimeisenä lukkona Benkku maalissa oli kuin kirsikka hyvälle pelille. Lopussa vieraiden yrittäessä kavennusta, pääsimme kaunistelemaan loppulukemat 9-3 (3-1, 1-1, 5-1).

Pari viikko reeniä edessä ja kotiturnauksessa Kampuksessa 9.9 vastaan asettuvat SPV ja Merikoski SBT.