​Voitolla puolivälieriin pudotuspelikarsinnasta
Julkaistu: 30.03.2024 10.53

​Voitolla puolivälieriin pudotuspelikarsinnasta

Pääsiäispäivänä eli sunnuntaina käynnistää Nibacos P16 bussinsa ja kääntää nokan kohti Jyväskylää ja kauden avauksesta tuttua Palokan Koulukeskusta. Edessä on pudotuspelikarsinta, jonka voittaja jatkaa kauttansa puolivälierissä ja häviäjä saa alkaa suunnittelemaan kesälomaansa.

Ottelu Palokassa alkaa kello 14.45, mutta muuta paljon ei ottelusta vielä tarkemmin tiedetä. Nibacoksen vastustaja selviää vasta myöhään lauantai-iltana, kun LeBa/Josba ja FBC Turku pelaavat oman karsintapelinsä, jonka voittaja kohtaa Nibacoksen.

Mahdollisista tulevista vastustajista LeBa/Josba pelasi alkusarjassa Nibacoksen kanssa samassa lohkossa keräten 8 pistettä. Keskinäisistä otteluista ensimmäinen päättyi tasan ja merkityksettömässä toisessa ottelussa karjalaiset nuijivat Nibacoksen selvästi.

Näin LeBa/Josba pelasi kauden 1. divisioonan B-lohkossa voittaen sen. Karjalaiset voittivat 18 pelistään 15 varsinaisella peliajalla ja yhden jatkoajalla sekä kärsivät vain kaksi tappiota sarjassa. Kun joukkueella on käytössään myös P17-sarjaa pelanneita pelureita, niin joensuulaisille asetetaan ennakkosuosikin viittaa lauantai-illan karsintapeliin.

FBC Turku pelasi puolestaan A-lohkossa ja keräsi 13 voittoa varsinaisella peliajalla ja yhden jatkoajalla. Tappion turkulaiset joutuivat kokemaan neljästi. Nibacokselle FBC on aivan uusi vastustaja, sillä turkulaisia ei ole vielä aikaisempina vuosina kohdattu.

Sunnuntain karsinnan voittaja selvinnee siis 6.4. alkavien pudotuspelien puolivälieräkierrokselle. SM-sarjan voittanut Tiikerit saa ensimmäisenä valita vastustajansa viikonlopun pudotuspelikarsinnat voittaneista joukkueista. Toisessa karsintalohkossa pelaavat lauantaina ensin Happee/Duo ja LFT, ja otteluparin voittaja kohtaa sunnuntaina Esport Oilersin.

Edessä on siis mielenkiintoinen viikonloppu. Tule paikan päälle kannustamaan Nibacos voittoon!

Nibacos Kokkola ry               

Torikatu 21-23, 67100 Kokkola

Puh. 050 476 9022
toimisto@nibacos.fi


Toimiston aukioloajat:

Maanantai 11.00-16.00

Tiistai 9.00-13.00

Keskiviikko 9.00-13.00

Torstai 8.00-16.00

Perjantai 9.00-15.00


-SALIBANDYÄ SUURELLA SYDÄMELLÄ-