​SM-sarjapaikka ensi kaudelle varmistui
Julkaistu: 17.03.2024 20.38

​SM-sarjapaikka ensi kaudelle varmistui

Nibacos päätti tyylikkäästi P16:n SM-sarjan kotipelit, kun Kampushalliin vieraaksi paikallispelissä saapunut oululainen Merikoski SBT kaatui 5-2 (1-0, 1-1, 3-1). Voiton ansiosta Nibacos varmisti ensi kaudelle P17-sarjaan SM-sarjapaikkansa sekä sen, että pelit jatkuvat vielä runkosarjan jälkeenkin.

Paikka kahdeksan joukossa tarkoitti, että mahdollisuus pelata SM-mitaleista elää yhä. Viikon päästä pelattavien päätösotteluiden jälkeen selviää, että käykö tie pudotuspeleihin karsintaan divarin kärkijoukkueiden kanssa vai suoraan puolivälieriin kuuden parhaan joukossa.

Mutta ottelu Merikoskea vastaan oli odotetun jännittävä paikallispeli, jossa ei maaleilla juhlittu. Avauserässä maalinteossa onnistui vain kotijoukkue, joten ensimmäiselle tauolle mentiin maalin johdossa.

Toisen erän alussa vieraat tulivat tasoihin, mutta melko pian Nibacos siirtyi taas johtoon. Jotta jännitys säilyi päätöserään hyvänä, mentiin sinne isäntien 2-1-johdossa.

Eikä päätöseräkään ottelukuvaan liikaa muutoksia tuonut. Nibacos pystyi luomaan vieraita parempia maalipaikkoja, mutta maalivahdit molemmissa päissä kenttää pitivät numerot pieninä. Eikä voitto turhan aikaisin ratkennut, sillä vasta vajaa kolme minuuttia ennen loppua isännät saivat hengähtää hieman, kun ero kasvoi kahteen maaliin.

Mutta lopulta kaikki hyvin kotijoukkueen osalta, joka sai tuulettaa pelin jälkeen vapautuneesti. Nyt edessä viikko treeniä, ja sitten parin yön reissulle kohti Lahden seutua.Ensi viikonloppuna on peleissä vielä panosta. Pallon sopivasti pomppiessa oikein, on Nibacoksella vielä mahdollisuudet kuuden parhaan joukkoon ja suoraan pudotuspeleihin ilman karsintoja. Mutta se selviää ensi viikonloppuna, pysy linjoilla!

Nibacos Kokkola ry               

Torikatu 21-23, 67100 Kokkola

Puh. 050 476 9022
toimisto@nibacos.fi


Toimiston aukioloajat:

Maanantai 11.00-16.00

Tiistai 9.00-13.00

Keskiviikko 9.00-13.00

Torstai 8.00-16.00

Perjantai 9.00-15.00


-SALIBANDYÄ SUURELLA SYDÄMELLÄ-