Esittely
Ottelutilastot
FBC Remix - Nibacos Miehet edustus
2018-2019 - Miehet - 2-Divisioona
Klo 18:30 Monitoimitalo Laihia
29
Syy

Miehet vieraspeliin Laihialle


Miehet jatkavat lauantaina runkosarjaa ensimmäisellä vierasottelulla, kun siniset matkaavat Laihialle FBC Remixin vieraaksi. Remixille kyseessä on sarja-avaus, kun muut joukkueet ovat jo oman urakkansa aloittaneet, joten vastassa on varmasti nälkäinen kotijoukkue.

Viime kaudella Remix sijoittui sarjataulukossa seitsemänneksi. Viime vuosina joukkue on nojannut ainakin sinisiä vastaan nopeisiin vastahyökkäyksiin. Joukkueen syömähammas edellisellä kaudella oli hyökkäyskolmikko Keko-Keko-Kallio, joka saalisti yhteensä 107 pistettä. Edellisellä kaudella siniset veivät voitot molemmista kohtaamisista, mutta varsinkin kauden avauksessa Kampushallilla Remix tarjosi miehille kovan haasteen ja menikin parhaimmillaan jo 1-4 johtoon, jonka siniset kuitenkin onnistuivat kirimään umpeen ja lopulta ratkaisivat ottelun jatkoajalla 6-5 lukemin. Joulukuussa Laihialla pelattu ottelu päättyi sinisten nimiin 2-9.

Päävalmentaja Paloaho uskoo, että lauantaina on edessä tiukka taistelu sarjapisteistä. -Alla on melko ehjä treeniviikko ja olemme valmiina lauantain otteluun. Remix aloittaa vasta kautensa ja ennakkoon joukkue on onnistunut pitämään kuvionsa salassa. Viimevuosina vastustajan kanssa on ollut useampi kova taistelu voitosta ja samaa odotan myös lauantailta. Meidän on onnistuttava hyvin, jos aiomme ottaa sarjapisteet mukaan Kokkolaan.

Ottelu alkaa Laihian monitoimitalolla klo 18:30. Sinisten kannattajat myös ehdottomasti mukaan katsomoon kannustamaan omiaan!

Miehet jatkavat voitokasta kulkuaan


Miehet tekivät onnistuneen matkan Laihialle ja kairasivat pisteet Kokkolaan 4-8 luvuin. Vastustaja oli lähtenyt otteluun kapealla miehityksellä, mutta onnistui pitämään siniset vähissä maaleissa varsin pitkään.

Ottelun alku oli tunnusteleva ja peli aaltoili päästä päähän. Ensimmäisen erän kuluessa Kokkolan ukot ottavat kuitenkin peliä haltuunsa ja lähtevät murtamaan kotijoukkue Remixin tiivistä sumppua, joka kuitenkin on vedenpitävä vielä ensimmäisessä erässä, eivätkä siniset pääse etenemään vaaran paikoille. Remix kääntää peliä vahvasti riistojen jälkeen ja saavat myös omat paikkansa maaleihin. Vajaan kahdeksan minuutin kohdilla kotijoukkue myös onnistuu, kun Juho Kallio tiputtaa viivaan Jere Koskelalle, joka kanttaa pallon etualaseen. Erän loppupuolella Remix onnistuu kilistelemään myös ylärimaa, mutta tuon lähemmäs maalia kumpikaan joukkue ei enää pääse ja tauolle lähdetään 1-0 lukemista. Ensimmäiseen erään Nibacosin Janne Tuikka poimii 5 torjuntaa ja Remixin Teemu Nykänen 7 torjuntaa.

Toiseen erään siniset pyrkivät hallitsemaan peliä vielä maltillisemmin ja aloittaakin erän vahvasti pallollisena. Palkkio saadaan ajassa 22:31, kun Timo Salo napauttaa tasoitusosuman Artturi Porkon tarjoilusta. Heti perään Nibacos painelee ohi, kun seuraavassa vaihdossa Oskari Kauppila syöttää ja Riku Anttila tällää johtomaalin. 23:48 siniselle tarjoillaan alivoimaa Tommi Penttilän rikkeestä, mutta kotijoukkueen mylly on tehoton. Ajassa 27:47 Remix tuo pelin tasoihin Timo-Jukka Kosken karatessa läpi ja niitatessa pallon takakulmaan. Vajaan minuutin päästä siniselle tarjotaan ylivoimaa, kun kotijoukkueen Ilkka Salonen lähtee istunnolle ja tämä onnistutaan myös hyödyntämään Oskari Kauppilan toimiessa maalarina ja pankkiiri Salon jakaessa passin. 31:26 Nibacos siirtyy 2-4 johtoon Salon tarkalla alanurkka vedolla. 34:59 Ville Mattilan ajo maalille rikotaan rankkarin arvoisesti ja Rikhard Anttila laitetaan pallon taakse. Pienet höpöt ja hämäykset, veskari kahville ja pallo varmasti ylämummeliin. Vielä erän loppupuolelle Remixin Juuso Valli lähtee istunnolle ja ylivoiman aikana Oskari Kauppila viimeistelee illan toisensa, vieden siniset 2-6 erätauko johtoon. Toiseen erään Tuikalle 5 torjuntaa ja Remixin Nykänen urakoi 8 torjuntaa.

Viimeisen erän alussa Jaani Nissilä kasvattaa Leevi Pulkkisen passista johdon 7-2:een ja ajassa 45:59 Kasper Harju kasvattaa johdon 8-2:een. Erän viimeisellä kympillä sinisten keskittyminen alkaa herpaantumaan ja hyökkäyksiin lähdetään holtittomasti. Remixille tarjoutuu tämän myötä paikat käynnistää vielä kiriä ja kotijoukkue kaventaakin eroa kahdella osumalla, jotka viimeistelevät Joona Valli ja Ilkka Salonen. Puoli minuuttia ennen päätösvihellystä Remix pääsee vielä ylivoimalle, muttei onnistu enään maalinteossa ja päätössummerin jälkeen tulostaululla paistavat lukemat 4-8. Viimeisessä erässä Tuikka torjuu jälleen 5 kertaa ja Remixin Nykänen nappaa 13 torjuntaa.

-Vastustaja puolusti erittäin syvältä omalla alueella ja yritti iskeä vastahyökkäyksistä, mutta hyvin meidän pojilla riitti kärsivällisyys. Koko ottelu pystyttiin pelaamaan täydellä kolmella kentällisellä, joten myös hyvää kokemusta saatiin mukaan. Mutta edelleen meillä on töitä kolmansien erien kanssa ja miten saataisiin pidettyä ajatus mukana pelissä noina aikoina, kommentoi valmentaja Paloaho ottelun jälkimainingeissa. Sinisten tehokkaimpina kunnostautuivat Oskari Kauppila ja Timo Salo 2+1 tehoin. Aapo Lokasaari onnistui paluuottelussaan hyvin ja iski pari syöttäriä, kuten myös armeijasta karannut Artturi Porko. Ihan ehjin nahoin sininen miehistö ei valitettavasti selvinnyt, sillä toisessa erässä Arttu Harju saa kovan iskun päähänsä, jonka seurauksena Arttu joutui jättämään pelin siihen. Toivotaan, että poika on pelillä mahdollisimman pian.

Hommat jatkuvat tulevana perjantaina kotopuolessa, kun aina niin mukava Mailattomat Seinäjoelta tekee vierailun Kokkolaan. Kauaa ei tuon jälkeen keretä huilata, sillä sunnuntaina reissataan Ouluun, jossa mitellään Suomen Cupin jatkopaikasta KoskRia vastaan.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
FBC Remix 4 - 8
(1 - 0) (1 - 6) (2 - 2)
Miehet edustus
20' Maali Salo Timo

20' Maalisyöttö Porko Artturi

23' Maali Anttila Riku

23' Maalisyöttö Kauppila Oskari

23' Jäähy: 2min Penttilä Tommi

29' Maali Kauppila Oskari

29' Maalisyöttö Salo Timo

31' Maali Salo Timo

31' Maalisyöttö Porko Artturi

34' Maali Anttila Riku

39' Maali Kauppila Oskari

39' Maalisyöttö Lokasaari Aapo

41' Maali Nissilä Jaani

41' Maalisyöttö Pulkkinen Leevi

45' Maali Harju Kasper

45' Maalisyöttö Lokasaari Aapo

59' Jäähy: 2min Puutio Onni
Lisää uutisia
Nibacos Kokkola
Kategoriat