Esittely
Ottelutilastot
Hipa - Nibacos Miehet edustus
2018-2019 - Miehet - 2-Divisioona
Klo 17:00 Lohtajan Maininki
1
Jou

Syyskauden paikallisottelu osa 2.


Miesten paikalliskierros jatkuu huomenna Lohtajan Mainingissa. Siellä joukkue pääsee mittaamaan Himangan Pallon nykyvirettä.

Edellisellä kaudella HiPa palasi ryminällä kakkosen peleihin, kiilaten aina sijalle kolme ja playoffeihin saakka. Tällä kaudella otteet ovat kuitenkin olleet takkuisia ja joukkue löytyy vasta sijalta yhdeksän. Myös viime kaudesta poiketen joukkue on päästänyt paljon enemmän maaleja ja viimeisessä kolmessa ottelussa omissa on soinut 40 kertaa. Tehopörssin kärkikaksikko ei ole varmasti kovinkaan yllättävä, sillä piikkiä pitää Nibacosiakin useamman vuoden edustanut Tuomas Palovaara (9+9), jota seuraa kapteeni Lassi Lokasaari (10+4). Heidän takanaan päivystää yksi lohkon mielenkiintoisimmista pelaajista, ruotsista isolla rahalla(?) ostettu Mattias Boren (7+6). Luukkua on päivystänyt viime kauden tapaan erittäin sähäkkä Tony Jumppanen (pmk. 6.88, t% 78.68).

Sinipaitojen joukosta löytyy useampi HiPa-taustan omaava pelaaja. Tuomas Tilus edusti seuraa pitkän tovin ennen siirtymistä Kokkolaan. Taustoista huolimatta tuleva ottelu ei Tuomasta jännitä. -Tietenkin mielenkiinnolla odotan lauantain peliä, vaikka mitään suuria tunteita kamppailu ei sinäänsä herätä. Hienoa lähteä pelaamaan kasvattajaseuraa vastaan. Sielä pelaa paljon tuttuja ja hyviä kavereita.

Lauantain vastustaja on Tuomaksen mukaan energinen joukkue. -Meitä odottaa Lohtajalla varmasti periksiantamaton ja nälkäinen jengi, joka haluaa voittaa pelin viime kauden tapaan, mutta tällä kertaa ei onnistu.

Kaivetaanko hihasta jotain erityistä, jos lauantaina verkot pullistelevat? -Viime vuonnakin taisin aika hillitysti tuuletella, joten mennään nyt samalla kaavalla.

HiPan kotipeleissä on tunnetusti ollut paljon yleisöä, joten sama on toiveissa nytkin. -Tupa täyteen ja mukaan nauttimaan paikallisderbystä, jossa sattuu ja tapahtuu. Tätä ei kannata missata. Ja terveisiä vielä Juvosen Eemulle: häviäjä tarjoaa hornetit!

Huomenna ehdottomasti auton nokka kohti Lohtajaa ja mukaan seuraamaan syyskauden toista paikallisottelua. Hommat startataan kello 17:00.


Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
Hipa 3 - 7
(0 - 3) (2 - 2) (1 - 2)
Miehet edustus
12' Jäähy: 2min Harju Arttu

15' Maali Tilus Tuomas

15' Maalisyöttö Salo Timo

16' Maali Nissilä Jaani

16' Maalisyöttö Kauppila Oskari

16' Maali Kauppila Oskari

16' Maalisyöttö Keskisipilä Jukka

33' Maali Harju Arttu

33' Jäähy: 2min Puutio Onni

36' Maali Seppälä Janne

36' Maalisyöttö Kortetmaa Juuso

40' Maali Kauppila Oskari

40' Maalisyöttö Nissilä Jaani

50' Maali Tilus Tuomas

50' Maalisyöttö Puutio Onni
Lisää uutisia
Nibacos Kokkola
«  Heinäkuu   »
Kategoriat