C2- pojat 04 Edustus, SM sarja C2

Koovee - Nibacos Edustus   7 - 8

AutoCenter Areena

SM sarjasta avauspisteet

Nibacos sai kauden avausvoiton SM sarjassa hienon taistelun päätteksi. Koovee kaatui heidän kotiareenalla 7-8 (3-3, 1-3, 3-2)
Ensimmäisessä erässä lähdettiin todella suurella sydämmellä taistelemaan maaleista. Kauden muihin pelehin verrattuna aloitimme maalin teon ennen vastustajaa ajassa 2:07 Luukas Salinin maalatessa. Toinen maali saatiin ajassa 9:24 jolloin siirryttiin 1-2 johtoon Luukas Salinin ylivoimalla maalilla. Erän kolmannen maalin teki Miska Honkaniemi ja erätauolle siirryttiin tasatilanteessa 3-3.
Toinen erä aloitettiin ylivoimalla, kun vastustaja sai erätauolta tultaessa pelin viivyttämisestä jäähyn. Tämä ylivoima käytettiin hyväkseen ja ajassa 20:16 Venni Isoaho teki 3-4 johtomaalin. Pari minuuttia tästä ja Luukas Salin tekee 3-5, hattutemppu oli valmis. Erän kolmannen Nibacos maalin tekee Roope Nadasi ajassa 26:03 ja tauolle siirryttiin 4-6 johdossa.
Kolmanteen erään tultiin hyvin myöskin valmistuneena. Ensimmäinen tilastomerkintä tulee Nibacokselle jäähynä, mutta sen aikana ei vastustaja pääse maalia tekemään. Vili Ylikorpi tekee 4-7 johtomaalin ajassa 46:46 alivoimalla. Vili tekee myös seuraavan maalin tyhjään maaliin ajassa 58:42, joka jääkin pelin voittomaaliksi.
Nibacoksen pistenikkarit tänään olivat Luukas Salin 3+0, Vili Ylikorpi 2+1, Eemeli Seppänen 0+3, Miska Honkaniemi 1+1, Venni Isoaho 1+0, Roope Nadasi 1+0, Jonatan Haataja 0+1 ja Joona Kallio 0+1

Video saattaa olla suljettuna tekijänoikeuksien vuoksi

Koovee

7 - 8

3 - 31 - 33 - 2
2'MaaliSalin Luukas
2'MaalisyöttöYlikorpi Vili
9'MaaliSalin Luukas
9'MaalisyöttöSeppänen Eemeli
10'MaaliHonkaniemi Miska
10'MaalisyöttöKallio Joona
20'MaaliIsoaho Venni
20'MaalisyöttöSeppänen Eemeli
22'MaaliSalin Luukas
22'MaalisyöttöSeppänen Eemeli
24'Jäähy: 2minHonkaniemi Miska
26'MaaliNadasi Roope
26'MaalisyöttöHaataja Jonatan
45'Jäähy: 2minKallio Joona
46'MaaliYlikorpi Vili
46'MaalisyöttöHonkaniemi Miska
58'MaaliYlikorpi Vili