Kaivomestari Espoo

Indians vahvempi

Etelä-Suomen turnén ensimmäinen stoppi.

Märkä räntäsade toivotti meidät tervetulleeksi 7,5h bussimatkan jälkeen Espooseen, Westend Indiansin vieraaksi.
Ottelu lähti vauhdikkaasti käyntiin hyökkäysten ja puolustuspelin vuorotellessa tasatahtiin pitkin ensimmäistä erää. Indiansin hyökkäysten lähtö oli nopeaa mutta Nibacos onnistui puolustamaan pelin hyvin kulmiin ja Sampo hoiti maalilla loput.
Nibacoksen tehokas 3,5 minuuttinen ensimmäisen erän puolenvälin jälkeen vei meidät jo mukavaan 5-1 johtoon. Erän loppupuolella kotijoukkue kavensi erätauko tilanteeksi 2-5.

Toinen erä noudatti hyvin pitkälti samaa kaavaa kun ensimmäinen, peli jatkui vauhdikkaana ja juuri kumpikaan ei erän aikana hitaita lähtöjä harrastanut. Erässä nähtiin molemmilta joukkueilta komeat ylivoima-maalit. Näitä kelpaa juutuupista kelailla. Erässä useammin maalinteossa onnistui kotijoukkue. Erätauko summerin soidessa johto oli kaventunut enää yhteen maaliin. Siis 6-7 tilanteesta tauolle.

Kolmas erä alkoi Nibacoksen ylivoimalla ja Vilin maalatessa illan kolmannen maalin tilanne Nibacoksen kannalta tuntui hieman helpottavan. Kun seuraavat kaksi lähes peräkkäistä rangaistusta vihellettiin mustapaitaiselle kotijoukkueelle oli sitä kuuluisaa ”kulminaatio-pistettä” tarjolla tukevoittaa johtoasemaa. Mutta, mutta. Indiansin tehtyä alivoima-maalin hurmos siirtyi kotijoukkueelle. Ja Indiansin illan toinen ylivoima-maali vei kotijoukkueen ensikertalaista johtoon ajassa 54:41. Nibacos kokeili vielä käynnistää takaa-ajon mutta tasoitusta ei Joulukuisessa lauantai-illassa nähty. Indians sinetöi tyhjään maalin loppulukemat 10-8.

Indians

10 - 8

2 - 54 - 24 - 1
7'MaaliYlikorpi Vili
7'MaalisyöttöSalin Luukas
11'MaaliYlikorpi Vili
11'MaalisyöttöSalin Luukas
12'MaaliKallio Joona
12'MaalisyöttöHaataja Jonatan
13'MaaliSeppänen Eemeli
13'MaalisyöttöSalin Luukas
15'MaaliSalin Luukas
15'MaalisyöttöSeppänen Eemeli
20'Jäähy: 2minNadasi Roope
24'MaaliHaataja Jonatan
24'MaalisyöttöKallio Joona
35'MaaliIsoaho Venni
35'MaalisyöttöSeppänen Eemeli
37'Jäähy: 2minLevijoki Kasperi
40'MaaliYlikorpi Vili
40'MaalisyöttöHonkaniemi Miska
54'Jäähy: 2minLevijoki Kasperi