PSS - Nibacos Edustus   6 - 7

Askola Areena

PSS kaatui

Etelän turnén päätöspeli lohko kakkosta, Porvoon Salibandy Seuraa vastaan.

Peli lähti taasen vauhdikkaasti käyntiin molempien kääntäessä peliä puolustamisesta nopeasti vastahyökkäykseen.
Erän alkupuoli oli tuloksellisesti Nibacoksen, Eemelin aloitti maalitehtailun ja Roope heitti pallon keskialueelta Ollin tehdessä maalivahdille tarvittavaa maskia. Tilanne 0-2. Kotijoukkue tuli kuitenkin nopeasti tasoihin erän puolivälissä. Ottelun upein maali nähtiin ajassa 12:21, Vilin kenttä rakensi maalipaikan klap-klap-klap tyyliin ja erätauolle 2-3 johdossa.
Toisen erän alkuun Nibacos sai ylivoiman ja sen se myös hyödynsi. Viisi minuuttia edellisestä, Viliä rikottiin läpiajossa ja tuomarilla kädet ristiin rangaistuslaukauksen merkiksi. Pallon taakse Eemeli ja pallo maaliin. Eemelin täydentäessä hattutemppunsa oli erän Nibacos maalit nähty. Mutta ei kotijoukkueen, kotijoukkue onnistui neljästi maalinteossa ja erätauolle tasalukemissa 6-6.
Kolmas erä ja sankaruutta tarjolla. Erä oli täynnä tiukkaa puolustamista ja hyviä maalipaikkoja. Maalivahdit ottivat isoa roolia napaten lähes kaiken. Lähes.
Kun kellossa oli viisi minuuttia jäljellä niin vaparinjälkeisestä tilanteesta Nibacos rakensi maalintekoon nousseelle Vennille maalipaikan ja vaihtopenkillä tehtävänä oli nostaa kädet ylös maalin merkiksi. Loppu erä puolustettiin tiukasti ja niin kotimatka lyhentyi tiukan voiton ansiosta ainakin kahdellasadalla kilometrillä. Loppulukemat siis 6-7 Nibacokselle.

Tästä alkoikin ottelutauko ja takaisin sarjapisteistä taistelemaan ryhdytään taas Hollihaassa 6. Tammikuuta. Peli parantui syksyllä peli peliltä.
Tule vaikka paikan päälle katsomaan!

PSS

6 - 7

2 - 34 - 30 - 1
1'MaaliSeppänen Eemeli
1'MaalisyöttöSalin Luukas
4'MaaliNadasi Roope
6'Jäähy: 2minLevijoki Kasperi
12'MaaliYlikorpi Vili
12'MaalisyöttöSalin Luukas
23'MaaliYlikorpi Vili
23'MaalisyöttöHonkaniemi Miska
28'MaaliSeppänen Eemeli
33'MaaliSeppänen Eemeli
33'MaalisyöttöYlikorpi Vili
55'MaaliIsoaho Venni
55'MaalisyöttöSalin Luukas