Esittely
Ottelutilastot
OLS Oulu - Nibacos Edustus
2018-2019 - C2- pojat 04 Edustus - SM sarja C2
Klo 13:30 Nallisport
13
Tam

Ennakkoinfo


Vellamontie 9, 90510 Oulu

Matkalla OLS:n vieraaksi


Sunnuntaina 13.1. lähdetään pelaamaan sarjakärkeä vastaan Ouluun. OLS on B -lohkonkärjessä kolmen pisteen turvin ennen Tampereen Classicia.
Edellinen Nibacoksen ja OLS:in välinen kohtaaminen oli Hollihaassa syyskuun alussa karsinta pelissä. Silloin peli oli tasan 2-2 varsinaisen peliajan jälkeen, mutta rankkareilla OLS vei voiton.
Odotettavissa on vauhdikas peli Nallisportissa-

Livetulospalvelu
https://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/c2-poikien-s...

C2 yhteinen youtube kanava
https://www.youtube.com/channel/UCCBe-HoICzBMFZgyV...


OLS oli terävämpi


OLS-Nibacos

Lohkoykkösen vieraaksi saavuttiin vajaalla miehistöllä, influenssan kaadettua pelimiehiä sänkyyn.

Ensimmäisestä erästä tulikin melkoiset maalijuhlat, Nibacoksen aloitettua maalimerkintöjen täyttämisen Vennin johdolla. Parin minuutin kuluttua avausmaalista OLS tasoitti napakalla laukauksella ylämummoon, Ollin ja Vilin nopeilla maaleilla Nibacos siirtyi 1-3 vieras johtoon. Sen jälkeen valokeilassa olikin kotijoukkue tehden seuraavat viisi maalia karistettuaan Nibacos-varjostajan hiukan taka-alalle.

Ensimmäisessä erässä ja toisen alussa tippui vielä pari pelaajaa lisää pois kokoonpanosta joten kaksi erää olisi selvitittävä kahdella kentällisellä.

Hyvin joukkue jaksoi raataa ja pysyä pelisuunnittelmassa. Erä oli tasainen molempien onnistuttua maalinteossa kahdesti, Nibacos maalintekijät Miska ja Niko.

Kolmannen erän alussa tuli sitten selväksi että bensa alkoi olla lopussa, joukkue taisteli mutta terävyys ja puhti oli poissa. Venni onnistui katkaisemaan OLS pyörityksen ja viimeisteli vastahyökkäyksestä erän ainoan Nibacos maalin. Muuten maalinteossa onnistui kotijoukkue, kokonaista seitsemän kertaa ja viimeinen kymmenminuuttinen kului puuduttavan hitaasti pelikellosta.

Joukkue pääsee testaamaan OLS:n iskukyvyn uudestaan seuraavassa kotiottelussa Hollihaassa 26. päivä Tammikuuta kello 14:00, toivotaan että silloin on enemmän pelikykyisiä pelaajia kokoonpanossa.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
OLS Oulu 15 - 6
(6 - 3) (2 - 2) (7 - 1)
Edustus
6' Maali Isoaho Venni

6' Maalisyöttö Salin Luukas

9' Maali Ylikorpi Vili

9' Maalisyöttö Honkaniemi Miska

9' Maali Tuikka Olli

9' Maalisyöttö Nadasi Roope

23' Maali Honkaniemi Miska

23' Maalisyöttö Salin Luukas

34' Maali Koivusaari Niko

34' Maalisyöttö Salin Luukas

42' Maali Isoaho Venni

43' Jäähy: 2min Salin Luukas

58' Jäähy: 2min Seppänen Eemeli
Lisää uutisia
Nibacos Kokkola
«  Heinäkuu   »
Kategoriat