C2- pojat 04 Edustus, SM sarja C2

Nibacos Edustus - Merikoski SBT  6 - 12

Hollihaka

Merikoski oli vahva

Nibacos lähti ryminällä peliin ja maalasi Jonatanin toimesta jo pelin toisella minuutilla. Peli eteni kotijoukkueen hallinnassa ja Nibacos siirtyi 2-0 johtoon Kasperin maalilla. Kotijoukkue kasvatti johtoaan vielä tilanteeseen 3-0 Vilin vipatessa Luukaksen syötöstä maalivahdin olan yli maalin yläkulmaan.

Merikoski pääsi maalinteon makuun kahdeksan minuutin kohdalla, kun Väinö Mertaniemi laukaisi kaukaa omalta kenttäpuoliskolta suoraan Nibacoksen maaliin. Tämän jälkeen peliä ehti kulua 23 sekuntia kun Väinö onnistui laukomaan toisen maalinsa. Neljä minuuttia pelattiin maalitonta, mutta jännittävää peliä. Seuraavaksi kotijoukkueen maalinteossa onnistui Luukas, kun Vili katkaisi Merikosken hyökkäyksen ja pallo kimposi Luukakselle, joka kasvatti kotijoukkueen johdon lukemiin 4-2. Merikosken Niinimaa onnistui tasoittamaan kahdella maalillaan ja ensimmäiselle erätauolle lähdettiin kutkuttavissa lukemissa 4-4.

Toinen erä oli Merikosken pyöritystä. Etenkin Mertaniemi oli kotijoukkueelle vaikea pideltävä. Kotijoukkue otti aikalisän puolessa välissä erää, mutta tämä ei tuottanut toivottua tulosta. Vastustaja vei peliä tämänkin jälkeen. 34 peliminuutin kohdalla alkoi taas vieraiden maalijuhla kun he onnistuivat laukomaan kolme maalia reilun minuutin aikana.

Pelin ensimmäinen jäähy nähtiin ennen toisen erän loppua kun vastustajien pelaaja sai rangaistuksen estämisestä. Kotijoukkue ei kuitenkaan onnistunut maalinteossa ylivoimalla. Vierasjoukkue onnistui tekemään toisessa erässä kuusi maalia ja seuraavalle erätauolle lähdettiin lukemissa 4-10

Kolmanteen erään lähdettiin hyvällä tsempillä ja täynnä tarmoa. Vajaa kolme minuuttia oli erää pelattu, kun Jonatan sai kahden minuutin jäähyn. Vastustajien Mertaniemi onnistui ylivoiman aikana. Noin kaksi minuuttia ehti peliä kulua kun hän teki pelin kuudennen maalinsa.

Kotijoukkueen ylivoima ei toiminut kolmannessakaan erässä, mutta sen jälkeen kun joukkueet olivat täysilukuiset, onnistui Oskari ja teki ensimmäisen SM-maalinsa. Pelin viimeinen maali tuli ajassa 56:46, kun Olli oli syöttämässä Joonalle maalin taakse. Pallo kuitenkin ohjautui vastustajan jalasta maaliin. Peli päättyi lukemin 6-12. Peli oli jännittävä ja nähtiin paljon taitavia suorituksia.

4 - 40 - 62 - 2
1'MaaliHaataja Jonatan
1'MaalisyöttöHonkaniemi Miska
6'MaaliLevijoki Kasperi
6'MaalisyöttöHonkaniemi Miska
8'MaaliYlikorpi Vili
8'MaalisyöttöSalin Luukas
12'MaaliSalin Luukas
42'Jäähy: 2minHaataja Jonatan
54'MaaliKeiski Oskari
56'MaaliTuikka Olli
59'Jäähy: 2minSalin Luukas