Esittely
Ottelutilastot
Nibacos Edustus - Merikoski SBT
2018-2019 - C2- pojat 04 Edustus - SM sarja C2
Klo 14:00 Hollihaka
2
Hel

Merikoski tulossa Hollihakaan


Kovakuntoinen Merikoski Oulusta saapuu Kokkolaan la 2.2. pelaamaan C2 SM sarjapelin Nibacosta vastaan.

Merikoski on kohdattu harjoituspeleissä neljä kertaa kesän aikana, ja niissä Nibacos on antannu hyvän vastuksen. Merikoski on tällä hetkellä sarjataulukossa neljäntenä ja menossa SM pudotuspelikarsintoihin.

Viikonlopun aikana Merikoski pelasi Indiansia ja PSS vastaan vieraskiertueella. He hävisivät Indiansille 9-12, mutta voittivat PSS 5-4. PSS pelissä Väinö Mertaniemi teki kaikki Merikosken maalit.

Nibacos pelasi viikonlopun aikana lohko ykköstä OLS vastaan ja voitti pelin 9-4 Hollihaassa.

Luvassa on mielenkiintoinen ja jännittävä peli Hollihaassa.

Peli alkaa klo 14 Hollihaassa.

Peli striimataan C2 yhteiselle kanavalle.

Ottelun tulosseuranta

KäsiohjelmaMerikoski.pdf


Tervetuloa!

Merikoski oli vahva


Nibacos lähti ryminällä peliin ja maalasi Jonatanin toimesta jo pelin toisella minuutilla. Peli eteni kotijoukkueen hallinnassa ja Nibacos siirtyi 2-0 johtoon Kasperin maalilla. Kotijoukkue kasvatti johtoaan vielä tilanteeseen 3-0 Vilin vipatessa Luukaksen syötöstä maalivahdin olan yli maalin yläkulmaan.

Merikoski pääsi maalinteon makuun kahdeksan minuutin kohdalla, kun Väinö Mertaniemi laukaisi kaukaa omalta kenttäpuoliskolta suoraan Nibacoksen maaliin. Tämän jälkeen peliä ehti kulua 23 sekuntia kun Väinö onnistui laukomaan toisen maalinsa. Neljä minuuttia pelattiin maalitonta, mutta jännittävää peliä. Seuraavaksi kotijoukkueen maalinteossa onnistui Luukas, kun Vili katkaisi Merikosken hyökkäyksen ja pallo kimposi Luukakselle, joka kasvatti kotijoukkueen johdon lukemiin 4-2. Merikosken Niinimaa onnistui tasoittamaan kahdella maalillaan ja ensimmäiselle erätauolle lähdettiin kutkuttavissa lukemissa 4-4.

Toinen erä oli Merikosken pyöritystä. Etenkin Mertaniemi oli kotijoukkueelle vaikea pideltävä. Kotijoukkue otti aikalisän puolessa välissä erää, mutta tämä ei tuottanut toivottua tulosta. Vastustaja vei peliä tämänkin jälkeen. 34 peliminuutin kohdalla alkoi taas vieraiden maalijuhla kun he onnistuivat laukomaan kolme maalia reilun minuutin aikana.

Pelin ensimmäinen jäähy nähtiin ennen toisen erän loppua kun vastustajien pelaaja sai rangaistuksen estämisestä. Kotijoukkue ei kuitenkaan onnistunut maalinteossa ylivoimalla. Vierasjoukkue onnistui tekemään toisessa erässä kuusi maalia ja seuraavalle erätauolle lähdettiin lukemissa 4-10

Kolmanteen erään lähdettiin hyvällä tsempillä ja täynnä tarmoa. Vajaa kolme minuuttia oli erää pelattu, kun Jonatan sai kahden minuutin jäähyn. Vastustajien Mertaniemi onnistui ylivoiman aikana. Noin kaksi minuuttia ehti peliä kulua kun hän teki pelin kuudennen maalinsa.

Kotijoukkueen ylivoima ei toiminut kolmannessakaan erässä, mutta sen jälkeen kun joukkueet olivat täysilukuiset, onnistui Oskari ja teki ensimmäisen SM-maalinsa. Pelin viimeinen maali tuli ajassa 56:46, kun Olli oli syöttämässä Joonalle maalin taakse. Pallo kuitenkin ohjautui vastustajan jalasta maaliin. Peli päättyi lukemin 6-12. Peli oli jännittävä ja nähtiin paljon taitavia suorituksia.

Torjunnat:
Nibacos 28 ja Merikoski 21

Kotijoukkueen pisteet:
Vili Ylikorpi 1 + 0
Luukas Salin 1 + 1
Miska Honkaniemi 0 + 2
Jonatan Haataja 1 + 0
Kasperi Levijoki 1 + 0
Oskari Keiski 1 + 0
Olli Tuikka 1 + 0


Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
Edustus 6 - 12
(4 - 4) (0 - 6) (2 - 2)
Merikoski SBT
1' Maali Haataja Jonatan

1' Maalisyöttö Honkaniemi Miska

6' Maali Levijoki Kasperi

6' Maalisyöttö Honkaniemi Miska

8' Maali Ylikorpi Vili

8' Maalisyöttö Salin Luukas

12' Maali Salin Luukas

42' Jäähy: 2min Haataja Jonatan

54' Maali Keiski Oskari

56' Maali Tuikka Olli

59' Jäähy: 2min Salin Luukas
Lisää uutisia
Nibacos Kokkola
«  Heinäkuu   »
Kategoriat