Esittely
Ottelutilastot
Nibacos Edustus - Indians
2018-2019 - C2- pojat 04 Edustus - SM sarja C2
Klo 17:00 Hollihaka
9
Hel

Intiaanit saapuu Hollihakaan


Nibacos ja Indians kohtaavat toisen kerran tällä kaudella. Edellisen pelin Indian voitti 10-8 Espoossa joulukuussa. Nibacos johti tuolloin kolmannen erän alussa vielä 8-6, mutta Amos Jäppinen ja Setti Roimela nostivat Indiansin voittoon.

Viime viikolla Nibacos koki tappion Merikoskelle Kokkolassa 6-12. Ottelu alkoi Nibacoksen hallinnalla, mutta kääntyi Merikoskelle toisessa erässä. Nibacoksen maalit jakautuivat tasaisesti pelaajien kesken.

Indians tulee parin viikon tauolta Kokkolaan. Edellisessä pelissä he voittivat Espoossa Merikosken 12-9 tammikuun lopussa. Tuolloin Amos Jäppinen saalisti 4+3 ja Setti Roimela 3+2 ollen Indiansin parhaimmat pistemiehet. He pelaavat myös C1:sten SM sarjaa. Nyt sattuu samalle päivälle C1 ja C2 SM sarjan pelin, joten saa nähdä kummassa sarjassa Indiansin pistenikkarit pelaavat.

Ottelu alkaa Hollihaassa klo 17.

Tervetuloa paikan päälle seuraamaan C2 SM sarjan peli.

KäsiohjelmaIndians.pdf

C2 yhteisellä kanavalla peli nähtävissä suorana

C2 yhteinenkanava

Indians oli niskan päällä


Kutkuttavan jännittävä taistelu Indiansia vastaan

Tämän päivän C2-poikien SM-peli Hollihaassa Espoosta tullutta Indiansia vastaan tarjosi katsojille todellisen jännitysnäytelmän. Katsomon tunnelma oli iloinen ja jännitys oli käsinkosketeltava.

Peliin lähdettiin hieman erilaisin ottein kuin aikaisemmin. Valmentajat olivat tehneet kentällisiin muutoksia. Oli hienoa nähdä kuinka pojat sulautuivat uusiin paikkoihin ja pelaaminen onnistui ”uudellakin tavalla”.

Pelin alkaessa omat pojat tunnustelivat vastustajan pelitapaa ja vastustaja pääsikin niskan päälle heti alussa. Jo ensimmäisen minuutin aikana vastustajan Tång teki pelin ensimmäisen maalinsa ja kaksi minuttia myöhemmin hän onnistui toistamiseen. Tämän jälkeen pelattiin lähes seitsemän minuuttia maalitonta peliä. Reilun yhdeksän minuutin kohdalla Niko laukaisi terävän vedon kohti maalia, mutta maalivahti torjui ja Joona laittoi reboundin sisälle. Loppuerä pelattiin maalittomana ja ensimmäiselle tauolle lähdettiin lukemissa 1-2.

Erätauko oli tehnyt hyvää ja toiseen erään lähdettiin kovalla tsempillä ja peli oli jo vauhdikkaampaa. Erän alussa vastustajilla oli liian monta pelaajaa kentällä ja heille määrättiin 2 minuutin rangaistus. Ylivoima ei tuonut kotijoukkueelle toivottua tulosta. Joukkueet olivat hyvin tasaiset eikä kumpikaan onnistunut maalinteossa ennen kuin erää oli pelattu kahdeksan minuuttia, jolloin vastustaja kasvatti johtoaan tilanteeseen 1-3. Taas pelattiin hyvin tasaista peliä. 34 minuutin kohdalla tiukassa väännössä Joona tekee hyvän syötön Vilille maalin eteen ja tämä tekee maalin. Loppuerä oliki vauhdikasta. Pian edellisen maalin jälkeen oma joukkue sai rangaistuksen. Pojat pelasivat hyvää alivoimaa. Puolen minuutin alivoiman jälkeen myös vastustaja sai rangaistuksen ja kentät olivat taas tasalukuiset. Jäähyjen aikana kotijoukkue onnistuu tasoittamaan. Maali syntyy kun Vili katkaisee vastustajan hyökkäyksen ja lähtee omaan hyökkäykseen. Maalin edessä Vili syöttää Joonalle, joka tasoittaa tilanteen. Taululla on lukemat 3-3 ja siirrtytään tauon kautta kolmanteen erään.

Kolmas erä oli hyvin tasainen ja jännittävä. Vastustaja siirtyi johtoon ajassa 48:41, vanhanaikaisella maalilla. Nelisen minuuttia tämän jälkeen oma joukkue sai jäähyn. Pojat pelasivat alivoimaa erittäin hyvin ja hallitsivat peliä. Toimivan alivoiman kruunasi Oskarin vanhanaikainen maali. Tämä jäi varsinaisen peliajan viimeiseksi maaliksi.

Jännittävää!! Jatkoajalle lähdettiin hyvin tasaisin ottein. Vastustaja otti aikalisän kun jatkoaikaa oli pelattu minuutti 40 sekunttia. Pian tämän jälkeen vastustajan Tång onnistui pelin kolmannessa maalissaan. Peli päättyi ajassa 62:01 tilanteessa 4-5.

Kotijoukkue pelasi oikein hyvän ja jännittävän pelin. Tilanteita oli paljon ja katsojat saivat nauttia tasokkaasta pelistä. Kotijoukkueen kentälliset olivat tasaiset ja onnistumisia tuli kaikille kentällisille. Mahtaaa peliä, tätä oli ilo seurata :)C2 yhteinen
Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
Edustus 4 - 5 JA
(1 - 2) (2 - 1) (1 - 1) (0 - 1)
Indians
9' Maali Kallio Joona

9' Maalisyöttö Keiski Oskari

34' Maali Ylikorpi Vili

34' Maalisyöttö Kallio Joona

35' Jäähy: 2min Haataja Jonatan

36' Maali Kallio Joona

36' Maalisyöttö Ylikorpi Vili

52' Jäähy: 2min Ylikorpi Vili

53' Maali Keiski Oskari
Lisää uutisia
Nibacos Kokkola
«  Heinäkuu   »
Kategoriat