Porin urheilutalo

Karhut kaadettu

Nibacos matkusti Poriin hiihtolomaviikon lopuksi. Kasattua saatiin matkoilta joukkue eripuolilta Suomea ja loppumetreillä vielä pari pelaajaa sairastui. Valmennustiimikin oli ohkainen.
Joukkue tuli kuitenkin hyvällä sykkeellä peliin ja se näkyi hyvänä keskittymisenä peliin.
Peli kerkesi vanheta 3.43 kun Joona iski Eemelin syötöstä johdon taululle. Joukkue pelasi kurinalaisesti ja ei antannu vastustajalle pahemmin maali paikkoja.
Toisen maalin erään teki Luukas Roopen syötöstä ajassa 11.06. Tämän jälkeen reilun minutin päästä pääsi Karhut kaventamaan. Se ei Nibacosta häirinny vaan ajassa 16.08 Vili maalasi Joonan syötöstä.

Toinen erä alkaa myöskin Nibacoksen hallinassa, kun ajassa 25.23 Luukas tekee jo 1-4 Miskan syötöstä. Vauhti vain kiihtyi ja ajassa 29.14 Luukas tekee hattutempun Miskan syötöstä ja peli oli 1-5.
Karhut ottaa aikalisän samassa ajassa ja pian sen jälkeen tekevät toisen maalinsa.
Muutamia minuutteja myöhemmin Karhut saa rankkarin mailaan painamisesta, mutta eivät onnistu tekemään maalia. Sampo vain jatkaa maalissa varmaa peliä.
Erän loppupuolella vielä Eemeli onnistuu tekemään tilanteeksi 2-6 Vilin syötöstä.

Kolmannessa erässä Karhut saa tehtyä kolmennen maalinsa ajassa 46.52. Ja tämän jälkeen pari minuuttia niin Kasperi lähtee penkille istumaan, mutta jäähyn aikana ei maalia Karhuille tule, vaan heti jäähyn jälkeen he kaventavat 4-6 tilanteeksi.
Noin minuutin päästä tästä, niin he saavat jäähyn ja sen aikana Eemeli tekee ylivoima maalin Miskan syötöstä ja peli oli 4-7.
Karhut tekee vielä maalin ja sen jälkeen loppunumerot viimeistelee Eemeli tyhjiin 5-8 ja hattutemppu oli valmis.

Pelissä nähtiin Nibacoksen kurinalaista puolustamista ja hienoja nousuja omalta puolelta. Tällöin tilanteita saatiin luotua ja peli painettua vastustajan päätyyn. Vastustajakin pelasi välillä vaarallisesti Nibacoksen maalille, mutta monesti Sampo teki tilanteet vaarattomaksi varmalla pelillä tai vedot blokattiin hienosti.

Eemeli Seppänen 3+1
Luukas Salin 3+0
Vili Ylikorpi 1+1
Joona Kallio 1+1
Miska Honkaniemi 0+3
Roope Nadasi 0+1

Viimeinen kotipeli ja sarjapeli SM sarjassa pelataan 10.3. Hollihaassa klo 16 Tampereen Classicia vastaan.

Karhut

5 - 8

1 - 31 - 33 - 2
3'MaaliKallio Joona
3'MaalisyöttöSeppänen Eemeli
11'MaaliSalin Luukas
11'MaalisyöttöNadasi Roope
16'MaaliYlikorpi Vili
16'MaalisyöttöKallio Joona
25'MaaliSalin Luukas
25'MaalisyöttöHonkaniemi Miska
29'MaaliSalin Luukas
29'MaalisyöttöHonkaniemi Miska
38'MaaliSeppänen Eemeli
38'MaalisyöttöYlikorpi Vili
48'Jäähy: 2minLevijoki Kasperi
52'MaaliSeppänen Eemeli
52'MaalisyöttöHonkaniemi Miska
57'MaaliSeppänen Eemeli