Esittely
Ottelutilastot
Nibacos Edustus - Classic
2018-2019 - C2- pojat 04 Edustus - SM sarja C2
Klo 16:00 Hollihaka
10
Maa

Classic tulee Kokkolaan


C2 poikien SM sarja jatkuu sunnuntaina Tampereen Classicia vastaan Hollihaan koululla. Ottelu alkaa klo 16. Kyseessä on viimeinen peli SM sarjassa Nibacokselle tällä kaudella.

Ottelulla ei ole isompaa panosta enää. Classic on voittanut B-lohkon, mutta Nibacos voi nousta vielä lohkon seitsemänneksi voittamalla pelin jos Koovee häviää Karhuille.
Viime viikonloppuna Nibacos kävi Porista hakemassa Karhuilta kolme pistettä. Tuosta pelistä oli poissa pari pelaajaa Nibacokselta.
Tulevaan peliin joukkue on lähdössä sunnuntain täydellä miehistöllä.
Nibacoksen tehokkaimmat pelaajat sarjassa ovat olleet Vili Ylikorpi 17+9, Eemeli Seppänen 12+14 ja Luukas Salin 12+13

Classic tulee Kokkolaan kuukauden tauolta, joten he ovat päässeet keskittymään jatkopeleihin harjoittelemalla. He pääsevät pelaamaan A-lohkon nelosta vastaan maaliskuun aikana.
Classicin tehokkaimmat pelaajat ovat olleet Vilho Helin 18+23, Aapo Mustajoki 21+17 ja Teemu Karppanen 15+5

B-lohkon viimeiset pelit 10.3.
klo 14 PSS – Indians
klo 15 Koovee – Karhut
klo 16 Nibacos – Classic

Ottelu on katsottavissa C2 yhteiseltä youtube kanavalta.
https://www.youtube.com/channel/UCCBe-HoICzBMFZgyV5eqXHA

Ottelu striimi


Tulosseuranta

https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/nibacos-classic/19647/5000

KäsiohjelmaClassic.pdf

Classic vei jännitysnäytelmän


https://youtu.be/sHjp30_qhJg

Classic vei sunnuntai-trillerin
(3-2, 4-1, 3-7, 0-1j)

Nibacoksen kauden päättävä peli lohkovoittajaa vasten, oli varsinainen tunteiden vuoristorata.

Kotijoukkue tiesi, että mikäli pisteet halutaan Kokkolassa pitää, ylimääräistä tilaa ei taitavalle vierailijoille kannata antaa. Ensimmäinen erä oli maalien suhteen tasainen ja tulos noudatti pitkälti kenttätapahtumia. Maalilla Sampo teki upeita torjuntoja, torjuen kotijoukkueen erätauolle maalin johdossa. Nibacos maalit merkittiin Miskalle, Luukakselle ja Vennille. Vennin maali oli ylivoimamaali.

Toisen erän alussa Classic tasoitti pelin, mutta kotijoukkue ei tasoituksesta hätkähtänyt. Seuraavat neljä maalia olivat Nibacos käsialaa. Ensin Joona katkaisi Classic avauksen ja siirsi pallon Eemelille maalin eteen, josta Eemeli laittoi ”ykkösellä” pallon sisään. Toisessa Jonatan spurttasi vastahyökkäykseen ja Luukaksen rystyn kautta pallo maalieteen, josta Miska laittoi pallon maaliin. Maali oli lähes kopio edellisestä maalista. Seuraavaa maalia odotettiin kolme minuuttia, jossa taas sama kenttä oli vauhdissa, nyt Miska toi vasenta laitaa pallon ylös ja maalille juossut Jonatan pistää pallon varmasti sisään. Tilanne kotijoukkeelle 6-3 ja Classic halusi aikalisää. Mutta tämä ei kotijoukkueelle riittänyt, Eemeli avasi kunnon ”roikkopallolla” hyökkäykseen Vilille ja kirmasi hyökkäykseen perään. Vili harhautti muutaman pinkkipaidan ja antoi pallon takaisin Eemelille vasemmalle ”B-pisteelle” josta Eemeli huudatti vielä kotiyleisöä.

Tauolle riemastuttavassa 7-3 tilanteessa.

Kolmannen erän alku sujui vielä hyvin, Miskan taisteltua itsensä maalipaikkaan ja täräyttämällä Nibacoksen 8-3 johtoon ajassa 43:53. Kaikki vaikuttaisi olevan turvallista, eikö? Vastaus on ei. Seuraavan 8 minuutin aikana Classic hiipi jo maalin taakse. Tilanne 8-7. Jonatan lisäsi etumatkan kahteen nopealla vastahyökkäyksellä ja Vennin illan toinen ylivoima osuma lisäsi etumatkan taas turvalliseen(?) kolmeen maaliin. Vastaus on taas ei! Classicin tehtyä kolme maalia 1,5 minuutissa tilanne oli tasan ja paine vain yltyi kotijoukkueen päädyssä.

Kolmatta kertaa siis jatkoajalle tällä kaudella. Tilanteita nähtiin molemmissa päädyissä ja pelikellon lähestyttyä viittä minuuttia, yleisö alkoi odottaa jo voittolaukauskisaa. Mutta taas ei. Muutamia sekuntia ennen summeria, Classic heitti pallon maalille ja maalinedushuitomisen jälkeen, pallo meni Nibacos maalin samaa aikaan summerin kanssa. Kotijoukkueen hämmästykseksi tuomari näytti maalin syntyneen ajassa 64.59.

Jos pidät jännittävistä peleistä, niin tämä peli oli juuri sinulle. Jos katsoit sen Hollihaassa tai youtube-kanavalta niin onnittelut, näit sellaista draamaa jota urheilu parhaimmillaan tai pahimmillaan antaa.

Kausi siis ohi, eteenpäin mentiin syksyn ensimmäistä SM-sarjan peleistä hurjasti. Joukkue kasvoi tiukassa paikassa ja kevätkaudella ei enää ”isoja” kumarreltu. Hollihaasta ei helppoja pisteitä enää annettu!


Nibacos oli kahdeksas B-lohkon lopullisessa taulukossa.

Viimeinen maali ajassa 64.59 ja millä tavoin?


C2 yhteiselle striimattu lähetys
Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
Edustus 10 - 11 JA
(3 - 2) (4 - 1) (3 - 7) (0 - 1)
Classic
5' Maali Honkaniemi Miska

5' Maalisyöttö Salin Luukas

14' Maali Salin Luukas

14' Maalisyöttö Isoaho Venni

18' Maali Isoaho Venni

18' Maalisyöttö Seppänen Eemeli

25' Maali Seppänen Eemeli

25' Maalisyöttö Kallio Joona

29' Maali Honkaniemi Miska

29' Maalisyöttö Salin Luukas

32' Maali Haataja Jonatan

32' Maalisyöttö Salin Luukas

34' Maali Seppänen Eemeli

34' Maalisyöttö Ylikorpi Vili

43' Maali Honkaniemi Miska

43' Maalisyöttö Salin Luukas

46' Jäähy: 2min Salin Luukas

52' Maali Haataja Jonatan

52' Maalisyöttö Isoaho Venni

53' Maali Isoaho Venni

53' Maalisyöttö Ylikorpi Vili
Lisää uutisia
Nibacos Kokkola
«  Heinäkuu   »
Kategoriat