Esittely
Ottelutilastot
SB Paapat - Nibacos Miehet edustus
2018-2019 - Miehet - Playoff 1
Klo 18:30 OP Areena
9
Maa

Pudotuspelit alkavat - Miehet ensimmäiseen otteluun Vaasaan


Miesten edustusjoukkue aloittaa huomenna oman urakkansa playoffsien ensimmäisellä kierroksella SB Paappoja vastaan. Lohkofinaaleihin paikka irtoaa tuttuun tapaan kahdella voitolla.

Siniset päättivät runkosarjan mukavasti kahteen voittoon. Viimeisissä otteluissa oma pelikin alkoi jo näyttää siltä, miltä tässä vaiheessa kautta sen tulisikin näyttää. Mieltä lämmittävää oli varsinkin runkosarjan viimeisen ottelun näytös Toholammin Urheilijoita vastaan, kun pakkovoiton edessä miehet pystyivät venymään kenties kauden parhaaseen suoritukseen, lukuunottamatta ensimmäistä kymppiä. Nyt kuitenkin koneesta tulisi saada irti vieläkin enemmän pelien merkityksen kasvaessa. Sinisten pörssikärjeksi ja sarjan maalipörssin toiseksi itsensä pelasi Oskari Kauppila (36+19=55). Lisäksi Kauppilan suoritus on seurahistorian tehokkain, kun ennen yksikään edustusjoukkueen pelaaja ei ole päässyt 50 pisteeseen yhden sarjakauden aikana. Seuraavana sisäisessä pörssissä tulivat Aapo Lokasaari (23+11=34) ja Timo Salo (14+14=28).

Paapat ottivat sarjassa toisen sijan kaksi pistettä Nibacosin edellä. Runkosarjassa joukkue oli selkeästi tulivoimaisin, sillä 20 otteluun joukkue pölläytteli verkkoja 206 kertaa. Pistemiehiä löytyi laajalta rintamalta, kun viisi pelaajaa ylsi vähintään 40 pisteeseen. Pörssikärkenä tutusti Kimmo Lintala (26+30=56), perässään Mika Joensuu (33+12=45), Joona Kukko (17+24=41) ja Jesse Palmberg (14+27=41). Alkukaudesta joukkue napsi tasaisesti voittoja, mutta vuodenvaihteen jälkeen tahti alkoi hiipumaan ja helmikuussa joukkue hävisi kolme perättäistä ottelua, minkä ansiosta siniset nousivatkin jo Paappojen kantaan. Viimeisestä kahdesta ottelusta vaasalaiset nappasivat kuitenkin voitot, joten molemmat joukkueet pääsevät kevään peleihin hyvän vireen saattelemana. Lisäksi runkosarjan lopuksi Paapat saivat takaisin telakalta Joona Kukon, mikä itsessään vahvistaa joukkuetta pleijareissa.

Tällä kaudella Paapat ovat tulleet tutuiksi siniselle, sillä sarjapelien lisäksi vaasalaiset kohdattiin myös Suomen Cupin pikkufinaalissa. Tällä hetkellä Paapat ovat vieneet jokaisen joukkueiden kohtaamisen tällä kaudella, mutta joka kerta ero on kaventunut, joten ensimmäiselle kierrokselle lähdetään suhteellisen tasaisista merkeistä. Keskinäisissä otteluissa Sinisten tehokkain on ollut Oskari Kauppila (2+2=4) ja Paapoilla Teppo Haakana (4+4=8). Vaikka molemmista joukkueista löytyy taitoa ja maalintekovoimaa, ottelusarjan kovin taistelupari nähdään molempien maalipuiden välillä, sillä Sinisten Jari ”Bull” Koski-Vähälä ja Paappojen Jani Koski ovat todennäköisesti kaksi lohkon parasta maalivahtia ja erot tällä osastolla ovat hyvin pienet.

Huomenna paikkana OP-Areena ja peli aloitetaan kello 18:30. Mukaan toivotaan jälleen sankoin joukoin Kokkolan värejä, joten huomenna kannattaa viettää lauantai-ilta Vaasan suunnalla.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
SB Paapat 7 - 6 JA
(0 - 4) (3 - 2) (3 - 0) (1 - 0)
Miehet edustus
Lisää uutisia
Nibacos Kokkola
«  Heinäkuu   »
Kategoriat