C1- pojat 04 Edustus, MestareidenCup

Nibacos 04 Edustus - EräViikingit  9 - 8 VL

Turku

Pronssimitali kaulaan MC2019

Otteluun Nibacos tuli altavastaajana, sillä olihan ErVi viimevuoden Suomenmestari C2 sarjassa. Vastustajaa ei lähdetty kumartamaan.
ErVi siirtyi ajassa 4:09 johtoon, mutta vain 5 sekuntia myöhemmin Honkaniemi pistää pallon ErVin verkkoon Nadasin syötöstä ja peli on tasan 1-1. Nibacos taistelee nopeaa vastustajaa vastaan tasapäisesti ja ajassa 5.39 iskee Ylikorpi tilanteeksi 2-1 Nissilän syötöstä.
Kolmas maali tulee ajassa 7:29 ja sen tarjoilee Seppänen oivasti kulmasta Kattilakoskelle maalin edustalle ja pallo maaliin. Tämän jälkeen ErVi pääsee tekemään vielä kaksi maalia ja tilanne on 3-3 kun lähdetään erätauolle.

Toisen erän alussa vastustaja saa jäähyn kädellä pelaamisesta. Nibacokselle valmennus heittää kentälle Ylikorven, Seppänen, Nissilän, Honkaniemen ja Salinin ajassa 16:22. Jäähyä kerkiää kulua 14s, kun Honkaniemi sijoittaa pallon verkon perälle Seppäsen syötöstä ja tilanne on 4-3 Nibacokselle. Pari minuuttia myöhemmin ErVi tekee tasoituksen 4-4.
Ajassa 19:14 Seppänen tekee maalin Ylikorven syötöstä ja tilanne on 5-4. Pari minuuttia myöhemmin Isoaho suorittaa puhtaan jalkakampin ja lähtee istumaan toimitsijapöydän viereen 2 minuuttia. Nibacos taistelee jäähyn hienosti ja vastustaja ei saa maalia aikaiseksi. Muutama minuutti myöhemmin ja Saren iskee tilanteeksi 6-4 Ylikorven syötöstä.
Tämän jälkeen ajassa 28:55 Honkaniemi saa jäähyn mailaan lyömisestä. Tämäkin jäähy ”tapetaan” hienosti ilman vastaiskua. Toisen erän jälkeen Nibacos johtaa 6-4.

Kolmas erä alkaa Nibacoksen maalilla ajassa 32:35 ja sen tekee Salin hienosti Honkaniemen syötöstä tilanteeksi 7-4. Vajaan minuutin päästä pallo on Nibacoksen maalissa ja tilanne on 7-5. ErVi rakentaa vielä hienon maalin ja tilanne on 7-6 ajassa 33:54.
Seuraavan maalin tekee Ylikorpi ajassa 39:40 Sarenin syötöstä ja peli on 8-6. ErVi ei taistelematta peliä luovuta ja ottaa lopussa maalivahdin pois ja tekee kaksi maalia. Peli on tasan 8-8 ajassa 44:16. Lopussa ei enää maaleja tehdä ja voittaja ratkaistaan rangaistuskilpailussa.

Rankkarit aloittaa Ylikorpi, mutta ei maalia. ErVin ensimmäinen menee Pokelan taakse ja tilanne on 0-1. Nibacoksen toisen laukoo Nadasi, mutta sekään ei mene maaliin. ErVi tulee laukomaan toisen ja nyt on tosi kyseessä voiton kannalta, mutta kuka ottaa roolia kentällä, no Pokela maalissa ja torjuu rankkarin. Nibacoksen kolmannen tulee laukomaan Seppänen ja kylmän rauhallisesti pallo maaliin ja tilanne on 1-1. Jännä tilanne kun ErVi lähtee laukomaan kolmatta, sisään ja mitali kaulaan, mutta eivät saa palloa maaliin. Tilanteessa 1-1 kolmen laukojan jälkeen lähdetään mies miestä vastaan taistelemaan.
ErVi aloittaa rankkarit ja Pokela ei päästä palloa maaliin. Seuraavaksi viivalle asettuu Nibacoksen Seppänen. Lähestyy rauhassa maalivahtia ja vähän ennen maalia vetää molarin vasemman käden vierestä pallon maaliin. Pienen epäselvän tovin jälkeen selviää että voitto tuli. Nyt saa tuulettaa.
Pronssimitalit pujotetaan Nibacoksen joukkueen kaulaan.

Turnauksessa pelattiin viime vuoden SM sarja joukkueita vastaan PSS, FBC Turku, Pirkat, Oilers NG ja ErVi. Ainostaan Oilers NG:lle hävittiin maalilla. Siten turnaus meni yli odotusten. Ennakkoon Nibacos oli sijoitettu sijoille 9-12 järjestäjien toimesta. Tälle arviolle pystyttiin kentällä näyttään toinen suunta.

9 - 8 VL

EräViikingit
3 - 33 - 12 - 4 - 1 - 0
4'MaaliHonkaniemi Miska
4'MaalisyöttöNadasi Roope
5'MaaliYlikorpi Vili
5'MaalisyöttöNissilä Roope
7'MaaliKattilakoski Ida
7'MaalisyöttöSeppänen Eemeli
16'MaaliHonkaniemi Miska
16'MaalisyöttöSeppänen Eemeli
19'MaaliSeppänen Eemeli
19'MaalisyöttöYlikorpi Vili
25'MaaliSaren Lenni
25'MaalisyöttöYlikorpi Vili
28'Jäähy: 2minHonkaniemi Miska
32'MaaliSalin Luukas
32'MaalisyöttöHonkaniemi Miska
39'MaaliYlikorpi Vili
39'MaalisyöttöSaren Lenni
45'MaaliSeppänen Eemeli