Esittely
Ottelutilastot
MLT, Seinäjoki - Nibacos Miehet edustus
2019-2020 - Miehet - Miesten II- div. Pohjanmaa, lohko 7
Klo 18:30 Seinäjoen Urheilutalo
14
Lok

Kausi jatkuu ensimmäisellä vierasreissulla Seinäjoella


Miesten sarjapelit jatkuvat huomenna Seinäjoella. Paikallisella Urheilutalolla siniset vastaanottaa MLT.

Sinisten tapaan myös Mailattomat aloittivat runkosarjan tappiolla, kun se kävi toteamassa Lohtajalla Himangan Pallon paremmakseen luvuin 8-6. Tuossa ottelussa joukkueen pörssikärjen otti haltuunsa Juhani Lehtonen (3+0) ja toisena majailee tällä hetkellä Lassi Reunamäki (2+0). Maalivahtiosastolla on mahdollisesti käynnissä vallanvaihto, kun sarja-avauksen lisäksi Suomen Cupissa veräjän suulla suurimmat minuutit on kantanut Timo Paananen.

Tulevasta ottelusta sininen lähtee hakemaan ehdottomasti tasaisempaa suoritusta, kuin Vaasaa vastaan. Lisäksi erikoistilannepelaamiseen odotetaan huomattavaa parannusta, kun kaksi ylivoimaa tuotti nolla maalia. Otteluun joukkue pääsee lähtemään lähes ehjällä kokoonpanolla. Varmoja poissaolijoita ovat työkiireiden vuoksi Pauli Peltoniemi, reissussa oleva Lauri Paloneva ja polvea kuntouttava Atte Hanhineva. Lisäksi edellisessä ottelussa epäonnekaasti liukastunut Riku Anttila saattaa olla poissa peliltä huomenna. Sinisten pörssikärkeä pitää tällä hetkellä Jaani Nissilä (1+1), jolta odotetaan runsaasti tehoja jälleen tulevassa ottelussa.

Kun muut joukkueet ovat pelanneet kaksi, tai kolme runkosarjaottelua, on Nibacosilla ja MLT:llä takana vasta yksi ottelu. Ottelun voittaja pääsee pakenemaan pois nollan pisteen kerhosta, kun taas tappion kärsinyt osapuoli joutuu ottamaan yksin paikan taulukon pohjalta. Ottelu alkaa Seinäjoen Urheilutalolla kello 18:30.

Otteluraportti


Mailattomat parempi Seinäjoella

Ei ollut miehillä kovin suotuisa matka Seinäjoelle, sillä isännät mylläyttävät tulostaululle selkeät voittolukemat 10-3. Sinisten tehottomasta porukasta tehokkain oli tänään Arttu Harju (1+1).

Mietteliään oloinen Nibacos käskijä Toni Paloaho summasi iltaa seuraavasti:

- Ei saavuttu tänään paikalle ollenkaan, tosi pehmeitä oltiin ja kaveri oli tehokkaalla päällä. Se, ettei oltu valmiita eikä paikalla, niin menee tietysti allekirjoittaneen piikkiin.

Nibacoksen parhaana palkittu Arttu Harju loi jo katseita eteenpäin:

- Vaikea peli, kolmas erä ihan hyvää tekemistä. Tästä nyt vaan energiaa seuraaviin peleihin.

Tämän viikon sunnuntaina on edessä uusi yritys, kun miehet tulevat vierailemaan uudestaan lakeuksilla. Tuolloin vastaan asettuu Qmax Arenalla Seinäjoen Peliveljien kakkosjoukkue.

Seuraava kotipeli on perjantaina 25.10 klo.19.00 ja Kampushalliin saapuu vastustajaksi ISB / Team Atria.

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
MLT, Seinäjoki 10 - 3
(3 - 0) (6 - 2) (1 - 1)
Miehet edustus
15' Jäähy: 2min Harju Arttu

35' Maali Keskisipilä Jukka

35' Maalisyöttö Kortetmaa Juuso

37' Maali Harju Arttu

37' Maalisyöttö Nissilä Jaani

53' Maali Porko Artturi

53' Maalisyöttö Harju Arttu
Lisää uutisia
Nibacos Kokkola
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
 
Kategoriat