Esittely
Ottelutilastot
TU, Toholampi - Nibacos Miehet edustus
2019-2020 - Miehet - Miesten II- div. Pohjanmaa, lohko 7
Klo 19:00 Toholammin Urheiluhalli
8
Mar

Sininen Toholammille ottamaan mittaa naapurista


Miesten kausi jatkuu jo ehkä perinteeksi muodostuneella syyskauden kahdella peräkkäisellä paikallisderbyllä, kun joukkue pelaa kaksi seuraavaa ottelua rakkaita naapureita vastaan. Ensimmäisenä nokka suunnataan kohti Toholammin Urheiluhallia, jossa miehet kohtaavat tulevana perjantaina Toholammin Urheilijat.

TU aloitti kautensa tappiolla sarjakärki SB Vaasaa vastaan, mutta tämän jälkeen Toholampi kartutti voittosarakettaan kolmella voitolla. Viimeisimmässä ottelussa joukkue koki reilun tappion SB Paappoja vastaan. TU:n pörssikärkeä pitävät hallussaan edelleen tutut nimet. Hanakimmin tulospalvelua on kuormittanut Tuomas Määttälä (12+9=21), seuranaan pari edellistä kautta Nibacosia edustanut ja täksi kaudeksi takaisin Lampille palannut Petteri Toivola (10+8=18) ja Harri Keskisipilä (7+6=13). Päävastuun maalin suulla on kantanut veteraanimokke Tomi Alakarjula, joka saa taustatukea nuoresta ja sähäkästä Arttu Heikkilästä.

Edellisessä ottelussa sinisen nuoret hurjat jatkoivat nousujohteista formiaan ja saivat hanoja auki tukkoisen maalinteon osalta. Toivottavasti ketsuppipulloja saatiin nyt napsaistua auki useamman pelaajan osalta pidemmäksi aikaa. Pörssikärkeen edellisen ottelun seurauksena kiipesi Jaani Nissilä (7+3=10), jota tasapistein seuraavat Jori Heikkilä (4+4=8) ja Juuso Kortetmaa (3+5=8). Alkukaudella veräjää ovat vartioineet lähes tasaminuutein Jarit Koski-Vähälä & Isosalo, myöskin nousujohteisella vireellä.

Sarjatilanne joukkueiden osalta on kutkuttava, sillä molemmat ovat onnistuneet keräämään yhdeksän pistettä mukaansa. Tällä hetkellä samoissa pisteissä ovat myös SB Paapat, sekä HiPa, joten isot pisteet ovat jaossa jo nyt. Tehdyissä maaleissa etu menee Toholammille lukemin 46-34, mutta päästettyjen maalien osalta sininen on ollut parempi luvuin 26-46. Maaliero on sinisen osalta kahdeksan pykälää TU:ta parempi.

Joukkueiden yhteisen historian tuntien edessä on varmasti enemmän, kuin normaali kakkosen runkosarjaottelu. Tunnetilalla tulee olemaan iso rooli ottelua ratkaistaessa. Lisäksi TU:n fanaattinen kotiyleisö tulee varmasti heittämään löylyä kiukaalle läpi ottelun, mikä takaa hyvän ja lämminhenkisen tunnelman tapahtumalle. Tämä on myös sinisten kannattajille yksi niistä vieraspeleistä, mitä ei varmasti kannata jättää välistä, joten lähtekäähän perjantaina mukaan Toholammille pitämään ääntä Nibacosin puolesta. Ottelu julistetaan alkaneeksi kello 19:00.


Otteluraportti


Peli ei ollut tänään kaunista, mutta ihanan suklainen voitto ongittiin kuumasta paikallistaistosta TU:ta vastaan. Viimeisen erän alussa saavutettu neljän maalin johto meinasi sulaa lyhyessä ajassa, mutta niin vain poikain kantti kesti. Voitolla sininen nousee sarjataulukossa kolmannelle pykälälle.

Illan tehomiehinä kunnostautuivat parhaana palkittu Lauri Paloneva (3+2), Jaani Nissilä (3+1) ja Niklas Honkaniemi (2+1).

Paikallishengessä jatketaan myös seuraavalla viikolla, kun joukkue kohtaa Lohtajalla Himangan Pallon.

Kapteenin varmoissa otteissa huokuu luottamus tekemiseen.
Jari " Bull " Koski-Vähälä tylsytti lopullisesti TU:n rypistelyn

Late lateli maaleja, syöttöjä sekä vastustajia pitkin kenttää!


Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
TU, Toholampi 8 - 12
(4 - 4) (1 - 3) (3 - 5)
Miehet edustus
2' Maali Honkaniemi Niklas

2' Maalisyöttö Porko Artturi

8' Maali Nissilä Jaani

8' Maalisyöttö Aho Emil

11' Maali Laukkonen Niko

11' Maalisyöttö Porko Artturi

12' Maali Nissilä Jaani

12' Maalisyöttö Paloneva Lauri

13' Jäähy: 2min Porko Artturi

25' Maali Paloneva Lauri

25' Maalisyöttö Puutio Onni

28' Maali Nissilä Jaani

28' Maalisyöttö Keskisipilä Jukka

33' Jäähy: 2min Harju Kasper

36' Maali Paloneva Lauri

36' Maalisyöttö Nissilä Jaani

38' Jäähy: 2min Seppälä Janne

43' Maali Heikkilä Jori

43' Maalisyöttö Honkaniemi Niklas

43' Maali Puutio Onni

43' Maalisyöttö Paloneva Lauri

44' Jäähy: 2min Seppälä Janne

52' Maali Honkaniemi Niklas

52' Maalisyöttö Harju Arttu

55' Maali Paloneva Lauri

55' Maalisyöttö Heikkilä Jori

59' Maali Harju Arttu

59' Maalisyöttö Keskisipilä Jukka
Lisää uutisia
Nibacos Kokkola
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
 
Kategoriat