Esittely
Ottelutilastot
Nibacos Miehet edustus - Blue Fox, Nykarleby
2019-2020 - Miehet - Miesten II- div. Pohjanmaa, lohko 7
Klo 19:00 Kampushalli, Kokkola
29
Mar

Sarjakärki miesten vieraaksi Kampushallille


Huomenna Kampuksella pelataan kello 19:00 todellinen huippuottelu, kun miehet saavat vastaansa sarjakärki Blue Foxin.

Blue Fox on ottanut myös tällä kaudella paikkansa lohkon kärkipäästä. Piikkipaikkaa pitävä kettuporukka on tähän mennessä tehnyt tasaisen varmaa jälkeä ja onnistunut voittamaan seitsemän ottelua kahdeksasta. Ainoan tappion se on kärsinyt lokakuun puolella SB Vaasaa vastaan. Maaleja joukkue on iskenyt 76 kappaletta ja omiin se on laskenut 39 osumaa. Pörssikärkeä pitää Didrik Lillas (18+8=26), seuranaan Anton Kallvik (9+11=20) ja muutaman kauden Nibacosin junioreita edustanut Elliot Wingren (11+7). Veräjällä päävastuun on kantanut vahvaa syyskautta pelaava Anton Kronqvist.

Sininen palasi edellisessä ottelussa voittojen tielle, kun Konnat kaatuivat lopulta selkein 10-4 lukemin. Blue Foxia vastaan vastus kovenee huomattavasti ja luvassa on varmasti tiukka kamppailu voitosta. Edellisellä kaudella ketut olivat vaikea vastus siniselle ja molemmat runkosarjan ottelut päättyivät Foxin voittoon, joten osien vaihtoa lähdetään huomenna hakemaan. Sarjataulukossa Nibacos on sijoittunut neljänneksi 15 pisteellä ja kolmen pisteen päässä edellä olevista SB Vaasasta ja Mailattomista, joten voitolla edustus tiivistäisi mukavasti lohkon kärkeä. Myös takaa tulee kovasti painetta, sillä sijalla viisi oleva SB Paapat on kaksi pistettä sinistä perässä. Maaleja sininen on iskenyt 62 kappaletta ja päästänyt 45. Joukkueen pörssikärki jatkaa muuttumattomana. Kärjessä Lauri Paloneva (12+7=19), perässään Jaani Nissilä (12+5=17) ja Jori Heikkilä (7+8=15).

Perjantain ottelu on osa Blue Weekend -viikonloppua, jolloin Kokkolassa pelataan perjantaista sunnuntaihin kolme jännittävää ottelua. Miesten lisäksi C1-pojat jatkavat kauttaan 1.divisioonassa ja kohtaavat lauantaina Kampuksella klo 15:00 Nokian KrP:n ja sunnuntaina Hollihaassa klo 14:00 Kouvolan Sudet. Blue Weekend -huipputarjouksena sisäänpääsylippu miesten peliin, juhlavuosikalenteri, seurahistoriikki ja Nibacos-pipo yhteishintaan 35€!

Tervetuloa nauttimaan vauhdikkaista otteluista läpi viikonlopun!


Otteluraportti


Kuvat: Tommy Lågland

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
Miehet edustus 8 - 5
(3 - 2) (2 - 1) (3 - 2)
Blue Fox, Nykarleby
3' Maali Heikkilä Jori

3' Maalisyöttö Koljonen Urho

3' Maali Puutio Onni

3' Maalisyöttö Paloneva Lauri

4' Maali Paloneva Lauri

4' Maalisyöttö Porko Artturi

22' Maali Heikkilä Jori

22' Maalisyöttö Aho Emil

26' Jäähy: 5 min Laukkonen Niko

30' Maali Paloneva Lauri

30' Maalisyöttö Puutio Onni

37' Jäähy: 2min Harju Arttu

50' Maali Harju Arttu

50' Maalisyöttö Aho Emil

53' Maali Honkaniemi Niklas

59' Maali Heikkilä Jori

59' Maalisyöttö Honkaniemi Niklas

59' Jäähy: 2min Laukkonen Niko
Lisää uutisia
Nibacos Kokkola
Kategoriat