C1- pojat 04 Edustus, 1-divisioona

Nibacos 04 Edustus - O2-JKL/MuurY  16 - 3

Hollihaka

Ei säästelty

Pelin ensimmäinen erä mentiin vauhdikkaasti, mutta maalihanat saatiin auki vasta reilun neljän minutin kohdalla Sepäsen Eemelin toimesta ja reilun minuutin päästä Levijoki Kasperi pisti pallon maaliin ja tilannne oli 2-0.
Erätaolla saatiin nauttia tulevaisuuden lupauksista eli 2011-12 syntyneet tytöt pelasivat pienoispelin.
Toisessa erässä alkoi sitten tapahtua. Nibacos eteni pyörremyrskynlailla erän paukuttaen 8 maalia ja vastustaja yhden maalin. Näin tauolle siirryttiin Nibbareiden johdossa 10-1
Oliko vastustajan liikkeeseen vaikuttanut tutustuminen Kokkolan kuuluisaan Kanuunan ennen peliä, jossa monet Kokkolaiset on pelin hienouksia käynneet oppimassa. Kanuunasta saaduilla opeilla on tälläkin hetkellä kaksi pelaajaa Saksassa opettamassa lajin hienouksia paikallisille pelaajille.
Kolmannessa erässä hivenen löysättiin ja tehtiin kuusi maalia ja vastustaja kaksi. Täten pelin päättyi 16-3 Nibacokselle.

Maalikooste

16 - 3

O2-JKL/MuurY
2 - 08 - 16 - 2
4'MaaliSeppänen Eemeli
4'MaalisyöttöYlikorpi Vili
5'MaaliLevijoki Kasperi
5'MaalisyöttöNadasi Roope
24'MaaliYlikorpi Vili
24'MaalisyöttöSeppänen Eemeli
25'MaaliHonkaniemi Miska
25'MaalisyöttöKoivusaari Niko
28'MaaliHonkaniemi Miska
28'MaalisyöttöKoivusaari Niko
31'MaaliSaren Lenni
31'MaalisyöttöKallio Joona
31'MaaliLevijoki Kasperi
31'MaalisyöttöHonkaniemi Miska
32'MaaliSeppänen Eemeli
32'MaalisyöttöYlikorpi Vili
33'MaaliHonkaniemi Miska
33'MaalisyöttöLevijoki Kasperi
38'MaaliKallio Joona
38'MaalisyöttöNissilä Roope
47'MaaliNissilä Roope
47'MaalisyöttöSeppänen Eemeli
49'MaaliSeppänen Eemeli
49'MaalisyöttöSalin Luukas
51'MaaliLevijoki Kasperi
51'MaalisyöttöHonkaniemi Miska
51'MaaliLahnalampi Viljami
51'MaalisyöttöYlikorpi Vili
58'MaaliYlikorpi Vili
58'MaalisyöttöSeppänen Eemeli
59'MaaliLevijoki Kasperi
59'MaalisyöttöKallio Joona