C1- pojat 04 Edustus, 1-divisioona

Blackbirds - Nibacos 04 Edustus   11 - 10 JA

Kurkelan koulu, Kerava

Tasaista oli

Peli alkoi salama alulla kun Isoaho pisti pallon maaliin ajassa 0:27. Siitä jatkettin tasaisesti peliä päästä päähän hyökäten. Nibacos pääsi johtoon 2-0, kun Koivusaari kanttaa pallon maalin ajassa 6:14.
Tämän jälkeen maaleja tahkottiin vuorotellen ja taolle mentiin 3-4 Nibacoksen johdossa. Nibacoksen maalit teki Honkaniemi ja Ylikorpi.

Toisessa erässä Saren siirtää Nibacoksen johtoon 3-5, mutta siitä neljän minuutin päästä peli on jo 5-5. Saren tekee kuitenkin jälleen johdoksi 5-6. Sen jälkeen Nibacos saa ensin 2 min jäähyn ja heti perään 5 min jäähyn. Jäähyjen aikana Blackbirds teki kaksi maalia ja siirtyvät johtoon ensimmäisen kerran pelissä 7-6. Taolle lähdettiin kuitenkin Kattilakosken maalin jälkeen 7-7.

Kolmas erä mennään tasaisesti vuorotellen tehden maaleja ja varsinainen peliaika päättyy 10-10. Nibacoksen maalit tekee Saren ja Ylikorpi kaksi.
Siirrtytään 5 min jatkoajalle, mutta sen aikana ei maalia saada. Se tietää rankkareita.
Rankkareissa Blackbirds on parempi ja näin he vievät kaksi pistettä pelistä ja Nibacokselle jää yksi.

Blackbirds

11 - 10 JA

3 - 44 - 33 - 30 - 0
0'MaaliIsoaho Venni
0'MaalisyöttöSalin Luukas
6'MaaliKoivusaari Niko
11'MaaliHonkaniemi Miska
17'MaaliYlikorpi Vili
17'MaalisyöttöSalin Luukas
21'Jäähy: 2minLassila Elmeri
24'MaaliSaren Lenni
24'MaalisyöttöKallio Joona
29'MaaliSaren Lenni
31'Jäähy: 2minSalin Luukas
31'Jäähy: 5 minIsoaho Venni
39'MaaliKattilakoski Ida
39'MaalisyöttöSeppänen Eemeli
42'MaaliSaren Lenni
42'MaalisyöttöHonkaniemi Miska
46'MaaliYlikorpi Vili
46'MaalisyöttöHonkaniemi Miska
51'MaaliYlikorpi Vili
51'MaalisyöttöKallio Joona