Esittely
Ottelutilastot
Nibacos 04 Edustus - Sudet SB, Kouvola
2019-2020 - C1- pojat 04 Edustus - 1-divisioona
Klo 14:00 Hollihaka
1
Jou

Ennakkoinfo


Pelit näkyy ilmaiseksi Youtubesta

Sudet SB idästä


Sudet SB tulee pelaamaan viikonlopun aikana kaksi peliä pohjanmaalla. Ensimmäinen peli on lauantaina Seinäjoella SPV:tä vastaa ja toinen Hollihaassa Nibacosta vastaan sunnuntaina.
Sudet on kärsinny yhden tappion, joka tuli viime viikonloppuna Kouvolassa M-Teamia vastaan. Muuten taulukossa on vain voittoja, joten sarjataulukossa he ovat kolmantena heti Blackbirdsin perässä.
Joukkueesta löytyy myös U16 maajoukkueen pelaajat Juuso Suotula ja Pyry Makkonen. He ovat myös joukkeensa parhaimmat pistemiehet.

Juuso Suotula 7 0 0 0 15 15 30
Pyry Makkonen 5 1 0 1 13 9 22
Eetu Harju 6 0 0 0 7 5 12

KäsiohjelmaSudet.pdf


Ottelusta tulee livestriimi paikan päältä Youtuben kautta.




Sunnuntaina Susi-lauma Hollihaassa


Ensimmäiseen erään salama-alku
Hollihakaan oli saapunut vieraaksi nälkäinen sarja kolmonen, Sudet SB Kouvolasta.
Nibacos saikin otteluun mukavan alun, kun avauskentällinen sai heti pallon Susien päätyyn ja puolustajan paikalta pääsi Viljami laukomaan tilanteeksi 1-0.
Peli jatkui Nibacoksen hallinnassa ja ajassa 6:15 Viliä rikottiin maalipaikassa rangaistuslaukauksena arvoisesti.
Vili siirsi kylmänviileästi harhautusten jälkeen pallon maalivahdin längistä maalin perukoille. Loppuerä taisteltiin tasaisesti ilman maaleja.

Toinen erä tiukkaa taistelua
Sudet nostivat karvausta ja liikettä toiseen erään, jonka tuloksena kotijoukkue joutui enemmän puolustamaan sekä taistelemaan pallosta omalla kenttäpuoliskolla.
Erän ainoa maali tulikin juuri tällaisesta Susien hyökkäyspelistä, jossa Miska sai katkaistua puolustusalueella vierailijoiden syötön ja karkasi pakkien välistä maalin tekoon.
Erän ainoa maali kotijoukkueelle. Sampo maalilla oli ilmiömäinen pysäyttäen kaikki 10 vetoa.

Kolmannen erän ketsuppi-ilmiö
Kolmannen erän alussa kotijoukkue teki helpottavat kolme maalia. Niko teki kaksi ensimmäistä Vilin hienoista syötöistä ja sen jälkeen Joona ja Luukas pelasivat hienon seinäsyöttö kuvion Joonan toimiessa maalintekijänä. Ajassa 46:07 vierailijat yllättivät Sampon ensimmäistä kertaa ottelussa ja lisäsivät maalisaldonsa kahteen neljä minuuttia myöhemmin.
Viimeisen kymmenen minuutin aikana kotijoukkueen maalilaulua saatiin soittaa viisi kertaa. Ensin Luukas sijoitti tyylikkään rangaistuslaukauksen vasempaan alakulmaan, jonka jälkeen hän keskittyi syöttämään pari seuraavaa maalia Eemelin toimiessa molemmissa maalintekijänä. Eemelin puhdas hattutemppu täydentyi hetkeä myöhemmin Vilin syötöstä.
Erän loppuminuutilla Roope Nadasi karkasi vielä maalintekoon ja niin oli ottelun maalit nähty. Kolmas erä selvästi kotijoukkueelle 8-2.

Loppulausunto.
Kotiottelun parhaana valittiin oikeutetusti Sampo, jonka repertuaariin mahtui useita huipputorjuntoja joilla masennettiin nälkäinen Susi-lauma ja heidän pistepörssi kärkensä.
Ottelu oli laadukas ja kääntyi lopullisesti kotijoukkueelle vasta kolmannessa erässä. Nyt huilataan pari viikkoa, jonka jälkeen vuorossa on vuoden viimeiset vieraspelit Satakunnassa.







Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
04 Edustus 11 - 2
(2 - 0) (1 - 0) (8 - 2)
Sudet SB, Kouvola
0' Maali Lahnalampi Viljami

0' Maalisyöttö Ylikorpi Vili

6' Maali Ylikorpi Vili

27' Maali Honkaniemi Miska

38' Jäähy: 2min Tuikka Olli

41' Maali Koivusaari Niko

41' Maalisyöttö Ylikorpi Vili

43' Maali Koivusaari Niko

43' Maalisyöttö Ylikorpi Vili

44' Maali Kallio Joona

44' Maalisyöttö Salin Luukas

52' Maali Salin Luukas

54' Maali Seppänen Eemeli

54' Maalisyöttö Salin Luukas

56' Maali Seppänen Eemeli

56' Maalisyöttö Salin Luukas

58' Maali Seppänen Eemeli

58' Maalisyöttö Ylikorpi Vili

59' Maali Nadasi Roope
Lisää uutisia
Nibacos Kokkola
Kategoriat