C1- pojat 04 Edustus, 1-divisioona

Karhut Pori - Nibacos 04 Edustus   2 - 12

Itätuulen koulu liikuntasali, Pori

Karhut kaatui

Ottelu alkoi tunnustellen, mutta Nibacos teki pari ensimmäistä maalia ja niiden jälkeen vastustaja tuli tasoihin. Erän loppupuolella vielä kaunisteltiin lukemat 4-2 ja lähdettiin tauolle.
Toinen erä aloitettiin Ylikorven maalilla. Ennen erän puoltaväliään alkoi alivoimalla puolustaminen kun miestä lähti Nibacokselta jatkuvalla syötöllä istumaan jäähyjä. Hyvin puolustettiin ja ei tullu yhtään takaisku maalia jäähyjen aikana. Jäähyjen jälkeen tehtiin pari maalia Salinin ja Seppäsen toimesta ja tauolle lähdettiin 7-2 johdossa.
Kolmannessa erässä jatkettiin maalien tekemistä ja ei annettu vastustajalle yhtään maalia, mutta Tuikka, Salin, Koivusaari ja Ylikorpi kahdesti, niin taululla oli loppulukemat 12-2.

Peli maalin takaa kuvattuna

Karhut Pori

2 - 12

2 - 40 - 30 - 5
5'MaaliSeppänen Eemeli
5'MaalisyöttöYlikorpi Vili
6'MaaliSeppänen Eemeli
6'MaalisyöttöNissilä Roope
14'MaaliSalin Luukas
17'MaaliSalin Luukas
17'MaalisyöttöSeppänen Eemeli
19'Jäähy: 2minSalin Luukas
21'MaaliYlikorpi Vili
21'MaalisyöttöSeppänen Eemeli
26'Jäähy: 2minHonkaniemi Miska
28'Jäähy: 2minLahnalampi Viljami
30'Jäähy: 2minLassila Elmeri
34'MaaliSalin Luukas
34'MaalisyöttöYlikorpi Vili
38'MaaliSeppänen Eemeli
38'MaalisyöttöNissilä Roope
46'Jäähy: 2minKoivusaari Niko
49'MaaliTuikka Olli
49'MaalisyöttöSeppänen Eemeli
50'MaaliSalin Luukas
50'MaalisyöttöSeppänen Eemeli
51'MaaliKoivusaari Niko
51'MaalisyöttöNissilä Roope
53'MaaliYlikorpi Vili
53'MaalisyöttöSalin Luukas
54'MaaliYlikorpi Vili
54'MaalisyöttöIsoaho Venni