Esittely
Ottelutilastot
Nibacos 04 Edustus - M-Team Helsinki
2019-2020 - C1- pojat 04 Edustus - 1-divisioona
Klo 14:00 Hollihaka
12
Tam

M-Team tulossa vastaan


Nibacos on pelannut lauantaina Classicia vastaan pelin.

Nibacoksen paras pistemies on hyökkääjä Vili Ylikorpi tehoilla 26+26, vieraiden vastaava Pietari Porttikivi tehoilla 15+20.
Nibacos on tehnyt 163 maalia, kun M-Team on tehnyt 97. Nibacos on sarjan piikkipaikalla 37 pisteellä, kun M-Team on sarjassa neljäntenä 23 pisteellä.

M-Team on pelannut edellisen pelin lauantaina SPV:tä vastaan Seinäjoella.
Edellisistä peleistä he ovat saalistaneet 23 pistettä 12 pelistä. Kuusi viimeistä peliä he ovat voittaneet. Viimeinen tappio on tullut Blackbirdsille marraskuun alussa lukemin 1-8 Ruskeasuon AC:llä.

KäsiohjelmaMTeam.pdfPohjoisesta tuulee


Hollihakaan saatiin vieraita tällä kertaa Helsingistä, M-Team. Edellinen kohtaaminen oli päättynyt Helsingissä 4-6 Nibacoksen voittoon.

Nibacokselle ottelu alkoi reilun kahden minuutin kohdalla jäähyllä. Vastustaja laittoi kentälle ykköskentällisen, mutta kuinka kävikään. Nibacos saa omalta maalilta vaparin, jonka Hägglund antaa pitkänä Honkaniemelle ja hän pyörittelee vastustajaa ja pääsee laukomaan maalille, mutta maalivahti torjuu eteensä pallon ja paikalle ilmestyy Kattilakoski ja pistää pallon maaliin ja tilanne 1-0.

Nibacokselle puhalletaan ottelun toinen jäähy, kun jäähylle siirtyy Honkaniemi, niin alivoimalla Salin tekee 2-0.
Erä etenee vauhdikkaasti päästä päähän. Nibacos saa vyörytettyä pallon vastustajan päähän ja Koivusaari antaa kulmalta hienon syötön maalin kulmalle jossa Tuikka pistää pallon tyhjään maaliin ja peli on 3-0. Reilun minuutin päästä Seppänen syöttää Ylikorvelle ja hän pistää pallon maaliin ja tilanne on 4-0. Erätauolle siirrytään noissa lukemissa.

Toinen erä alkaa vastustajan komennossa ja tekevät kaksi maalia nopeaan tahtiin ja tilanne on nopeasti 4-2. Erän puolessa välissä M-Team saa jäähyn ja sen aikana Honkaniemi tekee 5-2 Nibacokselle. Tästä parin minuutin päästä Seppänen kaunistelee lukemat 6-2. Vastustaja ei siitä häkelly vaan tekee tilanteeksi 6-3. Sen jälkeen pari minuuttia menee ja Ylikorpi saa laidasta pallon Seppäseltä ja juoksee vauhdilla kohti vastustajan maalia ja laukoo vauhdista pallon maalivahdin taakse ja peli on 7-3 erän lopussa.

Kolmannen erän alkuun tulee Nibacokselle musta hetki ja M-Team pääsee tekemään kaksi maalia 12 sekunnin välein ja peli on 7-5 hetkessä. Erässä ei enää maaleja saa kumpikaan joukkue, joten jälleen Nibacos on parempi kahdella maalilla 7-5.

Nibacos johtaa sarjaa edelleen, sillä viikonlopun saldo oli kaksi voittoa. Toisena oleva Blackbirds pelasi vain yhden pelin, jonka he voittivat. Näin Kokkolalaisten johto on viisi pistettä Keravalaisiin.

Nibacoksella on nyt neljän viikon tauko ennen seuraavia pelejä. Silloin lähdetään vieraspeli matkalle Jyväskylään.

Maalikooste
Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
04 Edustus 7 - 5
(4 - 0) (3 - 3) (0 - 2)
M-Team Helsinki
2' Jäähy: 2min Tuikka Olli

3' Maali Kattilakoski Ida

3' Maalisyöttö Honkaniemi Miska

13' Jäähy: 2min Honkaniemi Miska

14' Maali Salin Luukas

14' Maalisyöttö Ylikorpi Vili

16' Maali Tuikka Olli

16' Maalisyöttö Koivusaari Niko

17' Maali Ylikorpi Vili

30' Maali Honkaniemi Miska

30' Maalisyöttö Ylikorpi Vili

32' Maali Seppänen Eemeli

32' Maalisyöttö Salin Luukas

38' Maali Ylikorpi Vili

38' Maalisyöttö Seppänen Eemeli

50' Jäähy: 2min Pokela Matias
Lisää uutisia
Nibacos Kokkola
«  Heinäkuu   »
Kategoriat