Esittely
Ottelutilastot
O2-JKL/MuurY - Nibacos 04 Edustus
2019-2020 - C1- pojat 04 Edustus - 1-divisioona
Klo 17:00 Muuramen kulttuurikeskus, Muurame
8
Hel

Kohti Muurametta


O2-JKL/MuurY on sarjataulukossa peränpitäjä tällä hetkellä. Heillä ei vielä ole yhtään voittoa varsinaisella peliajalla. Edellisessä neljässä pelissä he ovat tehneet 26 maalia, joten maalirikkaita pelejä on pelattu. He ovat voittaneet rankkareiden kautta Classic RED joukkueen joulukuun puolessa välissä. Sen jälkeen Happee, SalBa ja Sudet on vieneet pisteet yhdistelmäjoukkueelta.

Nibacos on neljä edellistä peliä voittanut ja maalisuhde niistä on 49 – 21. Nyt tosin viimeisestä pelistä on jo melkein kuukausi, joten onko pelirytmi saatu pidettyä omalla tasolla?
Nibacos johtaa sarjaa tällä hetkellä kahdella pisteellä ja pelattuna on yksi ottelu vähemmän kuin Keravan Blackbirdsillä, joka on sarjassa toisena.

Tuleva peli viikonlopun aikana tullaan pelaamaan Muuramen Kulttuurikeskuksessa. Siellä kentän koko on 36*20 ja vanhalla liigamatolla päällystetty parkettilattia. Tämä tulee olemaan mielenkiitoinen kokemus pelata pienellä kentällä.

Kokkolasta lähtee kauden isoin faniryhmä kannustamaan Muurameen. Toivottavasti saadaan desibelejä Muuramelaisten iloksi. Peli tulee O2-JKL/MuurY Youtube kanavalta suorana lähetyksenä kotia jäävien iloksi ilmaislähetyksenä.

Tulospalvelu
https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/o2-jkl-muury-nibacos/16814/6166

Livestriimi O2-JKL/MuurY kanavalta
https://www.youtube.com/channel/UCLGTJJBLeUCn32m2F...Keski-Suomen turnee osa 1


Etukäteen tiedettiin pari faktaa: tulemme pelaamaan 80m2 pienemmällä kentällä kuin kotona, vastustajana oli sarjan jumbojoukkue sekä edellisestä meidän sarjapelissä oli aikaa kuukausi.
Asia mitä ei tiedetty: tuomarit, joiden linja? (Mikä?) oli varsin erikoinen eikä koko kuusikymmentä minuuttisen aikana tullut selvyyttä mikä oli kentällä sallittua, mikä oli rikettä. Mitä tästä saatiin? Varsin sekava salibandy-ottelu jonka pisteet lopulta vierailijat rutiinilla veivät.

Kerrataan hieman.
Ensimmäinen erä ja aloitus vihellyksestä lähtien näki että nyt oli vastustaja tosissaan hakemassa kauden ekaa voittoa varsinaisella peliajalla. O2 karvasi lyhyemmällä kentällä rohkeasti päädystä asti ja aiheutti vierasjoukkueelle ylimääräistä hätäilyä pallollisen peliin. Ensimmäinen erä meni aktiiviselle kotijoukkueelle 4-3, iskien joka tilanteessa palloon suora viivaisesti. Erän puhuttavin tapahtuma nähtiin kahdentoista minuutin aikana kun vastustaja ajoi maalille Nibacos-pakki perässään ja vastustajan polvi osui Ekiä päähän. Eki joutui erän lopuksi pukukoppiin elpymään,Sampo maaliin mutta suureksi hämmästykseksi tuomarit eivät mitään rikettä tilanteessa nähneet.


Toisessa erässä tilanteet kentällä alkoivat jo tasoittua, Nibacos alkoi saada pelin juonesta kiinni ja että ilman mustelmia ei pisteitä mukaan saada. Erän ylivoimat molemmat joukkueet käyttivät hyödykseen ja Lenni onnistui vielä erän loppupuolella rankkarissa siirtäen Nibacoksen 8-6 johdossa erätauolle.

Kolmannessa erässä kotijoukkue pääsi vielä maalin päähän, mutta sen jälkeen Nibacos sai jalan pois jarrulta ja alkoi tehtailemaan maaleja. Roope Nadasi sai hattutempun täyteen ja näytti muutenkin että fyysisessä väännössä poweria riittää. Erä päättyi lopulta 7-2 meille ja loppulukemat siten selvät 15-8. Taas hyvä muistutus että kärsivällisyys ja työnteko pitää kestää 60 minuuttia. Sunnuntaina jatketaan Happeen vieraana.Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
O2-JKL/MuurY 8 - 15
(4 - 3) (2 - 5) (2 - 7)
04 Edustus
6' Maali Hägglund Hannes

6' Maalisyöttö Honkaniemi Miska

13' Maali Isoaho Venni

13' Maalisyöttö Nadasi Roope

16' Maali Nissilä Roope

16' Maalisyöttö Isoaho Venni

20' Maali Honkaniemi Miska

25' Maali Nadasi Roope

25' Maalisyöttö Hägglund Hannes

31' Maali Seppänen Eemeli

31' Maalisyöttö Honkaniemi Miska

32' Jäähy: 2min Kattilakoski Ida

34' Maali Isoaho Venni

34' Maalisyöttö Nadasi Roope

37' Maali Saren Lenni

41' Maali Nadasi Roope

41' Maalisyöttö Isoaho Venni

42' Maali Salin Luukas

42' Maalisyöttö Ylikorpi Vili

46' Maali Salin Luukas

46' Maalisyöttö Ylikorpi Vili

46' Maali Ylikorpi Vili

46' Maalisyöttö Salin Luukas

47' Maali Nadasi Roope

47' Maalisyöttö Koivusaari Niko

52' Maali Ylikorpi Vili

52' Maalisyöttö Seppänen Eemeli

54' Maali Seppänen Eemeli

54' Maalisyöttö Honkaniemi Miska
Lisää uutisia
Nibacos Kokkola
«  Heinäkuu   »
Kategoriat