C1- pojat 04 Edustus, 1-divisioona

Happee Jyväskylä - Nibacos 04 Edustus   5 - 10

Palokan koulukeskus, Palokka

Jyväskylän sarvipäät

Jyväskylässä yöpyneet Nibacos-soturit palasivat pelikentälle 16 tuntia edellisen pelin päättymisen jälkeen. Tällä kertaa sarjajohtajan oli kohdattava sarjan viidentenä majaileva paikallinen ylpeys Happee. Nyt sentään päästiin pelaamaan normaalikokoisella kentällä ja täydellä kolmella kentällisellä.

Ensimmäinen erä lähti vauhdikkaasti käyntiin ja koko erän peli aaltoili päästä päähän. Erässä nähtiin ainoastaan yksi maali, joka syntyi Nibacos ylivoiman ”jälkihöyryissä” vastustajan päästyä juuri rangaistus penkiltä. Erätauolle niukassa 1-0 johdossa.

Toinen erä alkoi Happeen salama-maalilla kun erää oli pelattu ainoastaan neljä sekuntia. Tästä kotijoukkue saikin melkoisen hurmoksen päälle ja erän ensimmäinen puoli oli täysin sarvipäisen hallintaa. Nopeassa tahdissa tulleet kolme maalia siirsivät Nibacoksen takaa-ajajaksi ja lisää synkkiä pilviä oli luvassa kun tuomari passitti Nibacos pelaajan rangaistuspenkille. Mutta kotijoukkueen ylivoiman aikana päästiinkin iskemään pari alivoima-maalia, jonka seurauksena momentum saatiin pois kotijoukkueelta.
Erätauolle silti niukassa tappiotilanteessa 4-5.

Kolmas erä eilisen toisintoa. Samoin kuin eilisessä pelissä oli tänäänkin viimeinen 20-minuuttinen tililiihamaisen sitkeän valkopaitaisen vierailijan näytöstä. Happeen pelialueelta alkoi löytyä tyhjiä kohtia joihin Nibacos hyökkäys iski ja nopeilla pallon siirroilla päästiin maukkaille maalipaikoille. Ja tulostahan tuli. Erässä tehtiin kuusi maalia jotka kaikki syntyivät Nibacos-mailoista. Happee yritti aikalisällä herätellä joukkuetta loppukiriin mutta Sampo löi maalilla luukut kiinni ja kotijoukkue jäi viiteen maalin, Nibacoksen kymmentä vastaan. Nibacos ei siis suostunut vieläkään häviämään varsinaisella peliajalla.

Maalikooste

Happee Jyväskylä

5 - 10

0 - 15 - 30 - 6
17'MaaliSeppänen Eemeli
17'MaalisyöttöHonkaniemi Miska
29'Jäähy: 2minNadasi Roope
30'MaaliSalin Luukas
30'MaalisyöttöYlikorpi Vili
31'MaaliYlikorpi Vili
31'MaalisyöttöIsoaho Venni
35'MaaliSaren Lenni
35'MaalisyöttöHonkaniemi Miska
45'MaaliSalin Luukas
45'MaalisyöttöSeppänen Eemeli
46'MaaliSaren Lenni
46'MaalisyöttöHonkaniemi Miska
48'MaaliSeppänen Eemeli
48'MaalisyöttöYlikorpi Vili
54'MaaliSeppänen Eemeli
54'MaalisyöttöSalin Luukas
55'MaaliNadasi Roope
55'MaalisyöttöSaren Lenni
56'MaaliSalin Luukas