C1- pojat 04 Edustus, 1-divisioona

Nibacos 04 Edustus - Blackbirds Kerava  9 - 7

Hollihaka

Kärkikamppailu Hollihaassa

Lauantai-iltaan saimme vieraaksemme Blackbirds-joukkueen, sarjakakkosen Keravalta. Kärkikamppailu ja sen tuoman jännityksen pystyi aistimaan jo alkulämmittelystä.

Jokainen pelaaja tiesi, että tänään oli pistettävä "parasta pöytään", mikäli haluaa voitosta kamppailla.

Ensimmäinen erä oli tasaista vääntämistä ja pelin nopeaa kääntämistä. Ensimmäinen puolisko meni kotijoukkueelle tuloksellisesti varsin mukavasti, jolloin Nibacos pääsi huudattamaan kotikatsomoa kolme kertaa. Erän loppupuolella kotijoukkueen puolustuspelaaminen hieman herpaantui ja siihen rakoon vierailijat iskivät pari maalia. Jälkimmäinen valitettavasti 10 sekuntia ennen erän loppua. Torjunnatkin molemmille maalivahdeille tasan 10-10.

Toinen erä oli Blackbirdsin, vaikka peliä kuinka katselisi sinivalkoisten Nibacos-lasien läpi. Mustapaidat tulivat erään huomattavasti aktiivisemmin ja iskivät heti kiinni pallolliseen Nibacos-soturiin, aiheuttaen avauspelaamiseen hätäilyä. Tästä johtuen pallo oli suurimman osan erästä vierailijoiden hallinnassa ja kotijoukkue yritti ainoastaan pysyä perässä. Eikä hommaa helpottanut Lennin jättäytyminen pelistä vamman takia, joka pakotti valmennusjohdon tekemään ketjumuutoksia. Kaikesta huolimatta erätauolle silti tasatilanteessa 4-4.

Kolmas erä oli taas enemmän sitä "Meidän peliä", vaikka koneet käynnistyivätkin vasta sen jälkeen kun mustapaidat olivat siirtyneet jo 4-6 johtoon. Sen jälkeen valkoinen Nibacos-ryhmä kokosi itsensä ja alkoi vaihto vaihdolta pelaamaan palloa lavasta lapaan, painopisteen siirtyessä vastustajan päätyyn. Maalin edestä alkoi tilaa löytymään ja viimeistään
Miskan tasoistus ilmaveivillä toi itseluottamuksen takaisin kotijoukkueeseen. Sitä ei horjuttanut edes vierailijoiden alivoimamaali, jonka jälkeen Nibacos iski maalin edestä seuraavat kolme maalia. Loppua väritti Blackbirds pelaajien fokuksen siirtyminen nahisteluun ja tönimiseen loppukirin sijasta. Lopputulos 9-7 Nibacokselle! Eemelin ollessa joukkueen pisterohmu keräten pisteet 3+3 eli hattu tuli maaleista ja olisi voinut heittää lakin myös syötöistä!

Kärkiottelun mukainen peli saatiin hallinnan vaihtuessa puolelta toiselle ja yleisöä oli mukavasti lehtereillä. 201! Huomenna jatketaan kello 14:00, silloin Hollihaassa vastassa TuSBy/Panther

9 - 7

Blackbirds Kerava
3 - 21 - 25 - 3
6'MaaliLevijoki Kasperi
6'MaaliYlikorpi Vili
6'MaalisyöttöSalin Luukas
8'MaaliSeppänen Eemeli
8'MaalisyöttöLahnalampi Viljami
26'MaaliYlikorpi Vili
26'MaalisyöttöSeppänen Eemeli
48'MaaliSeppänen Eemeli
48'MaalisyöttöYlikorpi Vili
52'MaaliHonkaniemi Miska
52'MaalisyöttöNadasi Roope
54'MaaliSeppänen Eemeli
54'MaalisyöttöIsoaho Venni
55'MaaliSalin Luukas
55'MaalisyöttöSeppänen Eemeli
58'MaaliSalin Luukas
58'MaalisyöttöSeppänen Eemeli