Miehet Suomisarja, Suomisarja 20-21 Lohko A

KRP-Akatemia, Nokia - Nibacos   7 - 4

Raholan Liikuntakeskus

Edustus jäi pisteittä

Nibacos ja KrP Akatemia kohtasivat toistamiseen viikon sisällä. Tällä kertaa ei menty jatkoajalle eikä rankkareille, vaan kaikki kolme pistettä jäivät Nokialle. KrP Akatemia voitti 7-4, erät 4-1, 3-2 ja 0-1.

Pohjat voitolleen kotijoukkue loi avauserässä.

- Kyllä kaveri oli erässä hyvä. Voitti yksi-vastaan-yksi tilanteet ja oli hyvällä jalalla ja asenteella, Nibacoksen Jani Ollikainen toteaa.

- Ei me huonosti pelattu, mutta vastustaja oli todella hyvä.

Nibacos teki ottelun avausmaalin. Siitä vastasi Timo Salo, syötti Lassi Lokasaari.

Sitten tuli mustia hetkiä. Kotijoukkue iski neljästi alle seitsemässä minuutissa.

Toisessa erässä Akatemia repi eroa, 7-1.

- Jäähyjen takia erä oli meiltä rikkonainen. Erän loppua kohti parannettiin. Kolmatta erää hallittiin ja maalipaikkojakin oli.

Toisessa erässä Jori Heikkilä (Tommi Tilus) teki 2-7 ja Joni Lehtinen (Riku Anttila) 3-7. Ottelun viimeisen maalin teki Jaani Nissilä, syöttäjänä Timo Salo. Maali syntyi Nibacoksen pelatessa ilman maalivahtia.

B-juniorit Vili Ylikorpi, Eemeli Seppänen ja Luukas Salin debytoivat Suomisarjassa.

Sunnuntaina Nibacos pelaa Tampereella, jossa vastassa Classic United.