Nibacos - SPV  5 - 7

Hollihaka Kokkola

B-poikien vauhdikkaasta kotiavauksesta pisteet SPV:lle

Nibacoksen B-poikien kotiavaukseen saapui Seinäjoen Peliveljet, se takasi jo sen että latausta sekä jännitystä oli ilmassa kun pallo aseteltiin ensimmäistä kertaa aloituspisteelle.

Ensimmäinen erä oli punainen. SPV karvasi korkealta ja vaikeutti kotijoukkueen pelinrakentelua. Se toi tulosta sillä erätauolle SPV johdossa 0-3.
Toiseen erään kotijoukkue petrasi viisikkopeliään ja pääsi paremmin maalipaikoille. Kotijoukkueen ensimmäinen maali sytytti pelin uuteen roihuun ja erätauolle hyvässä 2-4 takaa-ajo asetelmassa. Toinen erä oli valkoisen.

Kolmas erä alkoi SPV maalilla ja muutoinkin kolmannessa erässä nähtiin paljon erikoisilanteita, ylivoimaa, alivoimaa, maali ilman maalivahtia, maali tyhjään maaliin ja rangaistuslaukaus, jonka Sampo nollasi hienosti. Paljon tapahtumia siis molemmin puolin mutta kahta maalia lähemmäksi ei Nibacos tänään päässyt. Ottelu päättyi 5-7 ja pisteet Seinäjoelle

Peli on nähtävissä Youtubessa

Tilastot

5 - 7

SPV
0 - 32 - 13 - 3
10'Jäähy: 2minBiskop Robert
26'MaaliSalin Luukas
26'MaalisyöttöYlikorpi Vili
33'MaaliYlikorpi Vili
33'MaalisyöttöHonkaniemi Miska
41'Jäähy: 2minHonkaniemi Miska
48'MaaliYlikorpi Vili
48'MaalisyöttöNissilä Roope
58'MaaliNissilä Roope
58'MaalisyöttöNadasi Roope
59'MaaliNadasi Roope
59'MaalisyöttöLevijoki Kasperi