Nibacos - ÅIF  6 - 5 JA

Hollihaka

Voitto jatkoajalla osa.1 ÅIF

Pitkästä aikaa päästiin taas pelaamaan pisteistä kun lauantaina Hollihakaan saapui ÅIF, Sipoosta.
Ottelu oli vieraille kauden ensimmäinen Koronan aiheuttamien peruutusten takia ja pelin ensimmäinen erä olikin ottelun maalirikkain johtuen enemmänkin poikien pelaamisen innosta kun sovituista pelikuviosta.
Ensimmäinen erä ilahduttavasti Nibacos sävytteinen ja maali 4-2

Toisessa erässä molemmat joukkueet tiivistivät oman alueen peliään eikä maalitilanteita enää ensimmäisen erän tapaan syntynyt, maaleja silti tehtiin kaksi kappaletta mutta niistä vastasivat sinipaitaiset Sipoolaiset, joten kahden erän jälkeen tilanne tasan 4-4.

Kolmannessa erässä kotiyleisö pääsi taas hurraamaan maalia kun Nibacos siirtyi 5-4 johtoon, johtoasema mentiin viimeiselle viis minuuttiselle jolloin kotijoukkueen hakiessa lisäosumaa pääsi vierailijat karkaaman vastahyökkäykseen ja tilanne taas tasan.
Pari sekuntia ennen loppua tuomittiin ÅIF:lle rangaistus ja Nibacos pääsisi siis lähes kaksi minuuttia pelaamaan jatkoaikaa ylivoimalla.
Jatkoaikaa pelattiin noin puolitoista minuuttia ennen kuin Vilin laukaus löysi hyvin pelanneen Sipoolaisvahdin taakse.
Kaksi pistettä Kokkolaan ja yksi Sipooseen.

6 - 5 JA

ÅIF
4 - 20 - 11 - 21 - 0
5'MaaliYlikorpi Vili
5'MaalisyöttöSalin Luukas
10'MaaliNissilä Roope
10'MaalisyöttöErkkilä Aleksi
14'MaaliLevijoki Kasperi
14'MaalisyöttöUusisalo Jimi
16'MaaliSalin Luukas
16'MaalisyöttöHonkaniemi Miska
16'Jäähy: 2minLevijoki Kasperi
34'Jäähy: 2minNadasi Roope
46'MaaliSeppänen Eemeli
46'MaalisyöttöSalin Luukas
61'MaaliYlikorpi Vili
61'MaalisyöttöNissilä Roope